Inlägg från: Wewwe6 |Visa alla inlägg
  • Wewwe6

    sagobröllop o midsommar tema?

    Hej
    Har funderat på ifall man skulle kunna blanda ett sago-o midsommartema i och med att vi tänkt gifta oss på midsommarafton. Har ni några förslag på dukning m.m???
    Har själv tänkt ha ljus champange klänning och m2b svart kostym med vit skjorta, ljus champange väst med bruna broderier och brun kravatt. brudtärna o brudnäbb ljust rosa  och bruna små detaljer.
    Vi ska ha vigseln utomhus vid skog och äng Glad

    Tar gärna emot så mycket  förslag som ni bara kan komma på eller saker som ni tänkt ha som ni vill dela med er av  Skrattande 

    tack på förhand

    mvh

    Wewwe

  • Svar på tråden sagobröllop o midsommar tema?
  • Wewwe6

    Tack för tipsen men jag är mer inne på skogs tema. Typ troll, elvor, feer, önskebrunn m.m. De hade jag tänkt mig. De ingick ju tyvärr inte i frågan om tips.  Men gillar hur ni tänker. Kanske kan ändra min inställning?!!!

  • Wewwe6
    awarwen skrev 2011-04-15 08:44:29 följande:
    Försökt att få det att se trolskt ut. Böljande genomskinliga vita tyger, typ fiberduk, drivved med murgröna på borden, flytljus i små skålar med näckroseliknande blommor i, rostfärgade kronor eller liknande.
    En liten önskebrunn på lämpligt ställe. Du kanske kan låna ett fågelbad av någon och dekorera det med lite murgröna eller mossa och göra en fin skylt som ser "gammal" ut. Skriv t.ex... Släng i en rostig slant och önska det du drömmer och du skall bliva hörd" hehehe... eller nåt sånt sagoaktigt. Bredvid kan du ju ställa en gammal kopparskål eller nåt och däri kan du ha gamla överblivna 50-öringar som gästerna kan få slänga i brunnen.
    Det är ju inte alla som har mynt med sig o 50-öringen är väl den enda peng som ser "gammal" ut.
    Var det ngt sånt här du menade? Skrattande
    awarwen skrev 2011-04-15 12:57:26 följande:
    Jag har hittat lite bilder.





    Ja detta är lite mer stil jag vill haGlad. Tack så mycket. Har ju tänkt försöka ordna en midsommarstång också för barnens skull.

    Men tar gärna emot fler tips och ideér.

    tack på förhand

  • Wewwe6
    Chicita skrev 2011-04-17 09:40:44 följande:
    Titta på gamla målningar av John Bauer så kanske du kan hitta lite inspiration där? Glad

    Men mossa i skålar på borden, kanske med instuckna rosor och murgröna...
    Knotiga grenar på borden
    Om du kan hitta keramiktroll så kan du ju ställa såna på borden eller i ett fat med mossa, en grantopp och lite stenar...

    Speglar med mossa runt kan representera små tjärnar på borden
    Placeringskort av näverbitar kanske
    Tack för tipset. Har jag inte ens tänkt på att man kan kolla de.
    Många bra och fina ideér.

    Fler tips och ideér tack Solig
  • Wewwe6
    Tessa skrev 2011-05-10 17:16:20 följande:
    Jag studerar till event manager (sugen pa att nischa mig mot brollop) och gor just nu min praktik i London pa Swan at Shakespeares Globe. De har ett jattehaftigt event som de har gjort ett par ganger som just heter "A midsummer nights dream" dar servitriserna ar utkladda till alvor och feer pa ett lite "quirky" vis. Lokalen ar dekorerad med bjorktrad, sma lovtrad (fejk) och massa lyktor, ljus, fagelburar, fjarilar osv...De har aven gjort en mix av detta event till ett brollop dar de blandade in Alice i Underlandet-tema. :) Riktigt haftigt.

    Jag har sjalv blivit inspirerad av detta infor min forlovningsfest som kommer vara Alice i Underlandet blandat med lite shabby chic vintage-stil och hintar fran a midsumer nights dream.
    Det är precis så jag önskar att ha de. Sagoaktigt åt skogs hållet och inte prinsess o slott.

    Du har möjligt inga bilder där ifrån?
    Kanske några fler tips o ideér?
    tack på förhand
    Mvh

    wewwe
Svar på tråden sagobröllop o midsommar tema?