Inlägg från: Sandris86 |Visa alla inlägg
  • Sandris86

    Kuvertavgift ?

    Jag har aldrig varit på eller blivit inbjuden till ett bröllop där man tar ut kuvertavgift men jag skulle nog vara positivt inställd om det inte är för dyrt ( 250-300 kr tycker jag låter okej ) och om jag känner brudparet väl och verkligen vet att de inte har det så pass bra ställt att de har råd att bjuda alla. Annars är jag väl av den åsikten att man helt enkelt får anpassa sig efter vad man har råd med eller vänta tills man har sparat ihop mer pengar. Eller har folk verkligen så bråttom att de inte kan vänta?? Jag tycker egentligen inte att det är något fel med att ta ut kuvertavgift, men jag håller med några föregående inlägg om att ifall man ska ta ut kuvertavgift så bör man nog se till så att pengarna verkligen går till mat och dryck åt gästerna och att man även avsäger sig presenter eller bidrag till bröllopsresa.

    Själva kommer vi inte att ta ut en kuvertavgift eftersom vi vill bjuda våra gäster på allting. Är glad om de vill hedra oss med sin närvaro och i gengäld bjuda dem på mat, dryck och en kul fest :)
    Vi har sparat en del redan nu och kommer att kunna spara lite till fram till hösten 2012 då vi tänkt att den stora dagen ska äga rum.

Svar på tråden Kuvertavgift ?