• SvK2010

    Tips på roliga påhitt under möhippa!

    En god vän till mig gifte sig för två år sen och på hennes möhippa hade dom ordnat en väldigt underhållande lek!
    Alla i sällskapet hade fått skriva ner ord på lappar som skulle stå för en händelse/minne/historia som involverade den blivande bruden. Alla lapparna lades sedan i en liten påse som bruden fick. Under hela dagens gång skulle hon dra upp en lapp och sedan dra historien som hon trodde lappen stod för.
    Ett exempel var ordet "lakritstrollet". Denna historia handlade om en kille som hon dejtat ett tag som skyllde sina... hmm.. sexuella problem på att han ätit för mycket lakrits.
    Vi var ganska många på möhippan och flera av deltagarna hade lämnat in en hel drös med ord, därför kunde leken hålla på hela dagen. Är man färre så kanske orden och historierna räcker för att underhålla i en timme.
    Jätteroligt tyckte vi, eftersom man ibland får höra "bonushistorier" när den blivande bruden trodde att orden stod för nåt annat. Då fick vi ju höra två historier till priset av ett ord! (Personen som skrivit ordet fick nämligen berätta rätt historia efteråt).
    Ett litet tips iaf! Blir extra roligt när man är blandad grupp av gamla och nyare vänner, då historierna blir "nya" för fler!

Svar på tråden Tips på roliga påhitt under möhippa!