• Tips på roliga påhitt under möhippa!

  Tis 5 apr 2011 19:28 Läst 67369 gånger Totalt 11 svar
  Snutte­plutt
  Visa endast
  Tis 5 apr 2011 19:28

  Vi håller som bäst på att planerar en möhippa med rätt så kort varsel. Vi har två veckor på oss. Först ska vi kidnappa bruden hemma och åka hem till en av tjejerna. Där väntar bubbel plus att bruden ska få bli iordninggjord hår+make up. Vi är bara ett fåtal tjejer då eftersom resten möter upp senare. Vi har alltså cirkus 2,5 timmar att slå ihjäl.

  Planerna för resten av kvällen är under kontroll, det är bara just den här tiden före som jag behöver hjälp med. Gärna något roligt eller galet eller mysigt som vi kan göra/prata om medan bruden får sin make och håret fixat.

  Era bästa tips tack!

 • Snutte­plutt
  Visa endast
  Ons 6 apr 2011 12:38 #1

  Puffar...

 • Mirjam­i
  Visa endast
  Ons 6 apr 2011 12:57 #2

  På min svågers svensexa resp hans fru möhippa fick m2b och b2b en varsin tavla och färger där de fick måla av sin partner (ur minnet såklart, de firades inte samma dag) och det när de fått i sig mer än bara några glas alkohol. Fiiina bilder må jag säga. De fick sedan dessa tavlor i bröllopspresent (utöver alla de andra såklart) att öppna under själva middagens alla tal och fick då tavlan föreställande sig själva gjorda av dess då äkta hälft. Det gav många goa skratt ska jag säga!

  En annan sak är att utan själva utstyrseln många kör med, att skicka ut den blivande bruden på vissa uppdrag (helst med endast lite alkohol i blodet, inte för mycket).

  Tex, sälj ett par skidor till valfri person (sommar eller vår såklart, vintertid gäller uppblåsbart baddjur i storlek XXL), Sätt dig vid samma bord som en ensam främling på ett café och böna och be personen att "-Åh schyssta, får jag smaka på din smörgås/ tårtbit/ öl/ kaffe etc" och ge dig inte förrän du får allt (en liten smakbit räcker inte, fortsätt tjata). Gå in i butiker och tigg åt dig give-aways. Är ni nära en plats där folk solar, ta med sololja och erbjud dig att smörja in folk, helst då snygga killar. Försök tigga åt dig klädesplagg av främligar, tex keps, halvdukar, skosnören etc, Valfitt kan dock vara att köpa för de pengar du fick in på försäljningen av skidorna eller byte med dina give-aways. Finn en riktigt snygg kille i sällskap av sin flickvän och be honom dansa med dig. Säg att du skulle öva inför en tävling men din partner är försvunnen och du bara MÅSTE öva, NUUU. Fortsätt tills någon kille ställer upp (inför flickvännen såklart, annars är det ingen match att få med en kille på svängom)  
  Det finns hur mycket sådana här uppdrag som helst, sök på nätet. Och det viktigaste av allt- Hon får inte under några som helst omständigheter avslöja att det är en möhippa. Ni kan dock välja att förklara det för hennes offer efter att uppdraget är slutfört. Dock ej nödvändligt. Och en sak till- Kan ni fixa dold kamera och mikrofon till henne så är underhållningen på bröllopet fixat, jag lovar!

 • Ons 6 apr 2011 15:10 #3

  Intervjua brudgummen i förväg och sen på hippan får hon poäng ifall hon listar ut vad han svarat?
  Sy ett lapptäcke.
  Laga till något (tex marängsviss) med förbundna ögon.
   

 • linalu­s01
  Visa endast
  Fre 8 apr 2011 19:17 #4

  Tips på roliga lekar finns på www.hippaspecialisten.se
  vill ni hitta på nåt mer fysiskt hinner hon ju med en privatlektion i tex poledance!

 • Snutte­plutt
  Visa endast
  Mån 11 apr 2011 14:14 #5

  Tack för alla tips. Haha, jag tror att bruden ska få måla en tavla av sin blivande. Vi kommer även att köra på frågesportsvarianten, men det blir under middagen då alla är med istället.

  Om någon har något mer roligt tips så mottages det tacksamt!

 • Mån 11 apr 2011 14:55 #6

  Hon kan få en hörlurar och nynna till låtar som ni får gissa vilka det är.

  Ni kan ha varsitt papper och svara på frågor, så får hon läsa upp svaren och komma på vem som svarat vad. Ex på frågor: Tre senaste filmer man sett på bio, senaste resmålet jag vart på, favoritställning i sängen (om man vill gå in på sånt) vad man skulle välja för bok till en öde ö. Lite kul att se hur väl hon känner er.

  Hon kan få ett namn på några ex på en lapp (en och en) som hon ska säga något bra om och varför hennes blivande man är bättre och sen riva lappen på exet som ett avslut.

  Tycker ni är jättegulliga som låter henne få bli fin på sin dag, hoppas ni får kul!

 • SvK201­0
  Visa endast
  Mån 11 apr 2011 15:13 #7

  En god vän till mig gifte sig för två år sen och på hennes möhippa hade dom ordnat en väldigt underhållande lek!
  Alla i sällskapet hade fått skriva ner ord på lappar som skulle stå för en händelse/minne/historia som involverade den blivande bruden. Alla lapparna lades sedan i en liten påse som bruden fick. Under hela dagens gång skulle hon dra upp en lapp och sedan dra historien som hon trodde lappen stod för.
  Ett exempel var ordet "lakritstrollet". Denna historia handlade om en kille som hon dejtat ett tag som skyllde sina... hmm.. sexuella problem på att han ätit för mycket lakrits.
  Vi var ganska många på möhippan och flera av deltagarna hade lämnat in en hel drös med ord, därför kunde leken hålla på hela dagen. Är man färre så kanske orden och historierna räcker för att underhålla i en timme.
  Jätteroligt tyckte vi, eftersom man ibland får höra "bonushistorier" när den blivande bruden trodde att orden stod för nåt annat. Då fick vi ju höra två historier till priset av ett ord! (Personen som skrivit ordet fick nämligen berätta rätt historia efteråt).
  Ett litet tips iaf! Blir extra roligt när man är blandad grupp av gamla och nyare vänner, då historierna blir "nya" för fler!

 • Fre 26 maj 2017 17:59 #8

  Någon äventyrlig fysisk aktivitet är alltid kul. Typ ponnytrav eller paintball! Sen massa lekar för att lära känna varandra i gruppen men också brudparet Skrattande Ett bra sätt är att blåsa upp ballonger och stoppa i frågorna i dem. Ballongerna kan ni poppa en efter en under dagen så får hon svara på frågor om sin framtida livspartner...

  www.fixamohippa.se finns massa fler tips och inspiration!

 • Tor 26 apr 2018 14:47 #9

  Håller med om att något mer fysiskt och äventyrligt är kul! Det ska ju liksom vara en speciell dag, inte som vilket tillfälle som helst. 

  Vi ordnade en del "smått och gott" själva förra sommaren, som champagnefrukost och frisörbesök, men bokade faktiskt en riktig aktivitet via ett eventbolag också (activity.se/privat/aktiviteter/).

  Det var jättelyckat!! Rekommenderas varmtGlad
  Det blev liksom mer behållning av dagen på det sättet, för allt blev så himla bra uppstyrt av dem. Till och med restaurang fixade de åt oss!!

  Nästan bäst av allt var att vi fick alla bilder och filmer som vi tagit under själva aktiviteten efteråt. Vi skapade i smyg ett album med bilderna och gav det till bruden på självaste bröllopsdagen, hon blev såå rörd och glad!!! 

 • Fre 13 jul 2018 10:36 #10

  Dessa är väldigt duktiga och det är något som inte alla gör vilket är väldigt kul! VocalLife

  www.vocallife.se/team-building/privata-korevent/

 • Sön 6 jan 2019 20:46 #11

  Ni kan boka naken servitör som passar upp och underhåller på slaventommy.blogspot.com 

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll