Inlägg från: tigern83 |Visa alla inlägg
  • tigern83

    Rainbow club - värda sitt pris?

    Jag är helt förälskad i ett par skor från Rainbow club. Men de är ju så attans dyra, 129€. Hra hittat lite billigare på nätet, så det blir ca 100€ med frakten. Är de verkligen så bekväma som folk säger? :) Är de värda att sätta så mycket pengar på? För man vill ju väldigt gätna ha en bekväm sko hela dagen och kvällen. Ska nog köpa ett par billiga ballerinor sådär ifall om. Men själv brudkosn vill jag nog gärna ha på mig så länge som möjligt, helst hela kvällen också.

  • Svar på tråden Rainbow club - värda sitt pris?
  • tigern83
    Millemoj skrev 2011-04-07 01:45:00 följande:
    Jag har skor från Rainbow club. De är jättesköna och tror verkligen att de kommer att vara bekväma en hel dag.
    Jag betalade visserligen inte för mina, fick dem i priset med klänningen - men hade köpt dem oavsett. De kostar 1200:- men hekt klart värt det tycker jag. Dessutom kan de färgas, vilket gör att de förmodligen kommer mer till användning än ett par vita brudskor som ej kan färgas.

    Min syster hade också skor från Rainbow club när hon gifte sig och även hon tyckte att de var supersköna ochväl värda priset.

    här är en bild på mina skor!


    Det är lite det jag har tänkt också, att färga dem. Svarta t.ex. är ju jättelätt att använda sen ocks. Plus att ev. smuts inte syns lika bra då.

    Åh, om de skulle höra till klänningen automatiskt ;)
Svar på tråden Rainbow club - värda sitt pris?