• PimPim83
    Hanno39 skrev 2013-04-09 13:53:24 följande:
    Nu äntligen har den dagen kommit då jag ska beställa min klänning! Valet föll inte på den som jag först trodde utan det blev en annan :) det blev en från Landy och jag har nu några frågor. Hur ska jag betala? De rekommenderar något som heter Moneybookers.. Har ni som beställt betalt på det sättet?
    Jag köpt två brudklänningar via Landy. Båda gångerna har jag mailat dem och bett att få betala med PayPal, och det har inte varit några problem alls. Paypal känns säkert och allt har gått smidigt för mig.
  • PimPim83
    Hanno39 skrev 2013-04-13 19:24:17 följande:
    Vi ska ha borgerlig vigsel så jag hoppas att kläningen inte upplevs som för mycket men, vad sjutton, man gifter sig ju bara en gång och då ska man på på vad man själv tycker känns rätt ; D

     
    Det håller jag verkligen med om! Flört
  • PimPim83
    jenniferochaugust skrev 2013-04-22 09:31:43 följande:
    Det gick i alla fall jättebra hos sömmerskan och i Juni ska jag dit på första provningen. Tills dess ska hon:
    * Sy ut korsetten ca 5 cm
    * Lägga upp klänningen
    * Korta och ändra formen på släpet
    * Ta bort det breda och veckade midjebandet på klänningen och ersätta det med ett hälften så brett och enkelt midjeband.
    Det här tar hon 1200 kronor för vilket jag tycker är ett superbra pris!
    Vad skönt att det gick så bra hos sömmerskan! Det var ett jättebra pris du fick. Jag har också varot i kontakt med en sömmerska men jag vet inte pris ännu. Ska träffa henne och i sommar och se vad vi ska göra.
  • PimPim83


    Nu har jag äntligen provat min klänning från Landy utan en stor gravidmage i vägen (det föddes en lillebror här 1/4) så nu kommer bilden på klänningen med mig i den. ;)

    På bilden är klänningen inte snörad ordentligt och jag håller in den där bak så den sitter inte helt som den ska. OM detta blir klänningen jag kommer att använda så ska vissa ändringar göras:
    - Klänningen ska läggas upp eftersom den är alldeles för lång.
    - Jag kommer troligtvis att ta bort släpet
    - Något göras åt den inbyggda BH:n för jag är inte så förtjust i den.

    Nu har jag ju beställt en klänning till från Landy som beräknas vara klar i slutet av april. Jag hoppas mycket på den, men om den skulle vara helt fel för mig så kommer jag ha på mig klänningen på bilden.
  • PimPim83
    Elkurr skrev 2013-04-24 21:49:41 följande:
    Idag kom min klänning :D
    Den är illa knuten och rosetten sitter fel (löstagbar), men jag kände mig så fin i den :D Den är miljoner gånger finare än jag trodde att den skulle vara!
    Rekommenderar verkligen Landy!



    Jättefin klänning! Jag har också bara bra erfarenhet av Landy. Glad
  • PimPim83
    Pandy skrev 2013-04-25 16:44:50 följande:
    Å vilka fina klänningar!! Ni som beställt från landy, hur länge fick ni vänta innan ni fick hem den?
    Jag beställde en klänning från Landy i januari och fick vänta ungefär en månad på den. Då var det visserligen inte högsäsong som det är nu.

    I mitten på mars beställde jag ytterligare en klänning från Landy. Då skrev dom att istället för 30 dagar skulle det ta 40 dagar pga högsäsong och att min klänning skulle bli klar i slutet av april. Här om dagen fick jag ett mejl om att klänningen är försenad och beräknas bli klar i mitten på maj. Kommer den då så har jag väntat två månader på den.

    Mellan 1-2 månader verkar alltså vara leveranstiden på klänningar från Landy, beroende på när man bestället.  Men det är klart att det både kan gå fortare och ta längre tid.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!