• PimPim83

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    love2013 skrev 2013-03-18 19:31:57 följande:

    Idag ringde DHL på dörren med leverans från Dino :D Snörning i ryggen och inga blommor på kjolen precis som jag önskade så är helt klart nöjd med beställningen. Lite svårt att snöra åt själv (särskilt med en klängande 7-månaders runt benen) så därför den ser lite stor ut, tog en storlek mindre än jag vill kunna komma i och det blir nog inga problem men får uttala mig bättre om passformen när jag fått på den ordentligt. Det enda jag kan anmärka på än så länge är att det stack ut ganska mycket lösa trådar från kjolen och den påsydda spetsen. Det går även en massa trådar under översta lagret mellan applikationerna som sitter ganska brett, men jag tror inte man ser det om man inte granskar så noga. Ska ta en genomgång med saxen och se hur mycket som kan klippas bort.


    Det sitter en knapp på insidan bak för att knäppa ihop klänningen , brukar man knäppa den och sedan snöra eller lägger man tyget mer omlott (om man behöver dra hårdare))?


    Jag tror inte jag vill ha kjolen så mycket fluffigare än så här, tycker ni det ser konstigt ut utan underkjol och att det saknas fluff?



    Jättefin! Jag tycker inte att det saknas "fluff", utan att du kan ha klänningen så här om du själv trivs med det. :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!