• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Minuz skrev 2011-11-07 03:56:40 följande:

    Trevlig säljare är hon iaf.


    Hon har redan påbörjat ändringarna. men hur det blir med hjärtat vet jag inte..... en av Orginalklänningarna har den överdelen, men jag ville ju ha rakt. Ska jag ändå ha med hjärtformat bröst? Det är ju inte så lätt att ändra på om man inte syr om hela överdelen va? Eller kan man sy in en bit vid urringningen? Kanske sätta en lila kant runt? Förstår ni hur jag menar?


    Fråga henne om det går att lösa det med urringningen på något sätt? Hon kanske har något förslag på hur det skulla kunna göras? :) Går det inte, så går det inte och då kanske du kan ha den med sweetheart? Men då har du åtminstone undersökt möjligheten att få den ändrad. Hade du sagt till att du ville ha den rak?
  • daniiel
    Minuz skrev 2011-11-06 18:36:50 följande:
    Har nu fått  bilder på min klänning...... Är allt annat än nöjd med den. Hur petig ska jag igentligen vara? Visst måste den ändå vara ganska lik ritningen eller? Har nu påpekat dessa fel för säljaren och hoppas att hon ändrar dem och gör som jag vill......
    Såg verkligen fram emot denna, men tycker inte den ser lika välgjord ut som de hon sytt innan, fluffet tex ser ut att vara av plast och är alldeles för lite, kjolen är inte tillräckligt stor, det ska vara ett smycke bak på bandet och ingen blomma. Fram ska fluffet vara mer på höften än som det är nu, blomman ska vara större. Och jag beställde faktiskt inte med hjärtform..............
    Men färgrn ser iaf lovande ut...... *S*

    Sitter vid dotterns dator då mitt internet pajat och hatar denna slöa lilla  sak........ Och den stängs av rätt som det är då fläkten inte funkar......
    Var petig, annars får du den inte som du vill ha den. Hon skickar väl bilder för att du ska få tycka till och säga vad som kan behöva ändras? :) Tycker definitivt att du ska påpeka alla ändringar och saker som du skrivit här att du är missnöjd över.

    Angående fluffet där fram, som ser ut att vara plast, så verkar det vara sån blank organza. Fråga henne om hon kan byta ut det mot matt organza eller tyll? Då blir det inte alls sådär blankt och plastigt.
  • daniiel
    sasssyy skrev 2011-11-07 10:00:38 följande:
    men hur och när får man reda på detta då? Knackar dem på bara och vill ha betalt..för det är liksom omöjligt då vi bor i skogen och miltals från närmaste bankomat och mitt kort brukar sällan funka i kortdragare som inte är direktanslutna  (ett Maestro), de måste väl höra av sig is f.

    Frakten står tillverkaren utav så jag räknar med att jag inte behöver betala något där men det kanske man inte ska räkna med?
    Nej, man brukar få hem en faktura och när man betalat den, så leverar dom klänningen :) Det tar ju då ett par dagar extra att få hem klänningen, men det är ju inte alls säkert att du får betala något alls.

    Nej, om säljaren står för frakten, så är ju den inbakad i priset och då behöver du ju inte oroa dig för någon tillkommande fraktavgift. Jag har då aldrig varit med om att behöva betala mer.
  • daniiel
    Minuz skrev 2011-11-08 10:01:24 följande:

    Nu har jag mailat säljaren igen..............


    Visade på bilden vart jag vill att blomman fram ska sitta. Hon har lovat att göra fluffet bättre, tätare och kjolen större. Det gör inget om den är slät har jag kommit på, det viktigaste är att den är stor. Jag vill vara en sagoprinsessa denna dag men inte se ut som alla andra. Kanske ni redan förstått det på min klänning.


    Hon ska sy dit en lila kant upptill som jag lätt kan ta bort ifall det inte blir bra. Börjar gilla klänningens överdel.... Tror denna klänning kommer att bli så häftig när den är klar.


    Tur jag bytte datum från 11-11-11 till 12-12-01. *ASG*


    Men ska nog sluta titta på klänningar efter denna, eller vad tror ni? Kanske dags att nöja sig och börja titta på annat? Men det är ju så roligt med alla fina klänningar. Men får ju bara ha en iaf.......


    Har hon en underkjol på bilderna hon skickar? För om du vill ha volymen som på klänningen du visade på bilden, som du klippt ihop, så krävs nog en underkjol för att få den effekten :)
  • daniiel
    Minuz skrev 2011-11-08 11:15:35 följande:
    Självklart ska jag ha underkjol på mig......... Precis som du skriver så måste man ha det för att få större volym.....
    Ja, precis, därför tänkte jag om hon har underkjol på provbilderna hon har skickat? Om hon inte har det, så blir ju inte volymen i kjolen riktigt som den kommer bli med en underkjol.
  • daniiel
    Sessan67 skrev 2011-11-11 19:44:13 följande:
    Hej allihop.

    Har inte skrivit så mycket på sistone. Skulle ha gift mig i augusti i år, men av olika anledningar så fick vi skjuta upp vigseln. Idag har vi äntligen bokat nytt datum, den 25:e gifter jag mig med min älskade flickvän Hjärta Äntligen ska jag få min älskling och äntligen ska jag få använda min fina Kinaklänning Solig
    Åh, vad roligt att höra! Grattis! :D
  • daniiel
    Sessan67 skrev 2011-11-11 20:21:10 följande:
    Tackar Solig

    Skrev visst lite snabbt där och tappade månaden - maj skulle det vara. Ett tag kvar alltså, men känns såååå bra att ha ett datum! Den här gången ska ingenting stoppa oss!
    Men tiden går så fort, så -poff- bara och så är det maj. Ni kommer inte hinna med ;P
    Och som du säger, bara att faktiskt ha ett datum, jätteroligt :)
  • daniiel
    rabarber skrev 2011-11-12 13:00:31 följande:
    Tack! Jag älskar kjolen på den. Överdelen är inte jag men den går väl att byta ut. Ska bara hitta en jag älskar först =)
    ewaulrica skrev 2011-11-11 09:17:43 följande:
    om du beställer, var nog med att poängtera att du vill ha MATT organza!!! (om det nu är det du vill ha vill säga) Originalklänningen av den kopia jag köpte hade egentligen chiffong i sig, men på min kopia stod det organza istället. Jag var precis som du väldigt orolig att jag skulle få hem nåt blänkande, som bara ser billigt ut i mina ögon, så jag var noga med att tala om att jag ville ha en organza som inte är shiny/sparkling alls, utan matt. Och den var verkligen jättefin!! (ser ut som chiffong faktiskt)

    Nu har ju inte jag beställt från Milly dock, men jag tror att du brukar vara rätt noga med att få det som kunden vill, så säger du bara till när du beställer så ska det ju inte vara några problem. Tror inte att de använder sparkling organza så ofta heller, men det skadar ju aldrig att vara helt på den säkra sidan, genom att fråga och poängtera ;)
    Helt matt vill jag ha den. Inget glansigt alls. Matt organza alltså, det ska jag verkligen komma ihåg.

    Har du en bild på din så jag få se hur din ser ut? Varifrån beställde du?
    Vill bara inflika att även jag har en klänning med matt organza och det ser faktiskt väldigt fint ut :) Ser inte alls sådär plastigt ut som den glansiga organzan kan göra.
  • daniiel
    Jane skrev 2011-11-13 10:20:43 följande:
    Hej tjejer, jag har en fråga.

    Jag har ju hittat min drömklänning och har skjutit fram beställningen och säger "äsch jag hinner, tar det längre fram", Men jag får också lite smått panik om jag kommer hinna få hit den och om den kommer se bra ut, eller måste skickas tillbaka och sys om eller ändras.

    För det första så är vårt bröllop den 4/8-2012, eftersom det är utomlands så måste klänningen vara hos mig minst en månad innan bröllopsdatumet. Jag hade tänkt beställa hem klänningen från Mylove-Bridal och beställa den i januari.
    Hur lång leveranstid har de? Brukar de bli försenade eller skicka något som måste ändras?
    Kommer jag hinna få hem den om jag beställer i januari`?
    Jag har beställt två klänningar från Mylove och har fått hem båda, jättefina (fick lägga upp den ena lite), ca 4-5 veckor efter jag la min beställning :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!