• Sessan67

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2011-04-01 20:42:10 följande:
    Haha, jag med! Tycker visst allt är kul just nu. Fast det tyckte jag förut oxå när vi gafflade allihop så det kan inte bara vara vinet... Oskyldig
    Sessan67 skrev 2011-04-01 20:30:10 följande:
    Låter som en bra fredagskväll Solig Tycker absolut att ni ska satsa på Vadstena, eftersom det känns så rätt för dig/er! Härligt med skatteåterbäring! har inte fått veta min än, men hoppas att den ska hjälpa till så att vi kan beställa vår vigselringar (vill ha den som jag har som min presentationsbild) Hjärta Skål på er Skål
    Jo, skatteåterbäring är toppen! Vi vet ju hur det blir varenda år i glappet mellan hans CSN och sommarjobb. Så vi planerar så det täcks upp. Men i år behövs det ju inte!

    Vad är den i för material i ringen?
    Ringen är i vitguld. Har bara hittat den på nätet och känns lite osäkert att beställa utan att kunna prova - men både jag och min älskling är helt överrens om att det är den vi tycker allra bäst om!
  • Sessan67
    Pimpinellros skrev 2011-04-01 20:48:43 följande:
    Hej tjejor.

    Har hängt med sedan förra kinaklännings-tråden = awesome!  Och nu när ni tagit steget till ett litet "friare" forum måste jag skjuta in min stora oro inför den stundande dagen.

    Har nämligen inget med klänningen att göra. Men ni brudar verkar vara så härliga så ni kan säkert hjälpa mig lite på denna punkt. Nämligen med fotograferingen!

    Inte för att jag är fotograf, verkligne inte! Men jag ser ändå bilderna framför mig, hur jag vill att dom ska se ut. Men hur ska jag förmedla detta till fotografen!? Hur ska jag få henne att se det ur mina ögon?

    Usch....
    Väldigt svårt det där, men det bästa vore nog att försöka förmedla vad du är ute efter via bilder. Är nog VÄLDIGT svårt att beskriva med ord! Hur har du fått inspiration till det du vill ha? Om du sett några liknande foton, så visa fotografen! Annars - försök att hitta några du gillar!

    Själv ska jag inte ha någon riktig fotograf, men har tänkt be min dotter som älskar att fotografera och gått fotokurser med strålande resultat på gymnasiet {#emotions_dlg.flower}
  • Sessan67
    Skumboll skrev 2011-04-01 20:56:25 följande:
    Jag vet, jag vet.... 1400 var ungefär vad jag kommit fram till också (ja jag är både hobbyläkare, hobbysyrra och hobbydietist - allt i ett!)
    "Vår" dietist har varit utlånad till neonatalen under en längre period nu men ingen på verkar riktigt veta vad man ska göra med sonen, för problemet är att han i snitt får i sig 2000 kcal/dgyn men har stått stilla på 15 kilo i 1,5 år. 
    Tänk om man hade den ämnesomsättningen...
    Mår han bra i övrigt så är det säkert inget problem. Om han har problem med magen så skulle jag rekommendera att ni testar honom för celiaki (glutenintolerans).

    Det gör ju att kroppen inte tar upp näringen som den ska och viktkurvan stannar av. Min som fick sin celiakidiagnos när han var 2 år. Han gick upp dåligt i vikt och hade problem med magen innan det. Nu är han snart 14 och har ätit glutenfritt sen han fick diagnosen. För nåt år sen växte han om mig på längden Flört
  • Sessan67
    Skumboll skrev 2011-04-01 21:20:30 följande:
    Tro mig, alla "enkla" grejer är kollade 100 gånger om. Gluten vet jag att man kollat minst 3 gånger med biopsi och 10-tal gånger med blodprov. 
    Hans hälsa är nog allt annat än bra tyvärr. Han har något (förmodligen neurologisk orsak) som gör att han får extrema kräkanfall, han är infektionskänslig och blir ruskigt dålig för minsta lilla, dethär med ämnesomsättningen då och så har han autism. Det är ett enda stort kaos här hemma...

    Usch, nu var det här inte menat att det skulle bli någon klagotråd.... ber om ursäkt om ni tar det så. 

    Härligt att höra att sonen din mår bra idag! Det är ju så viktigt att man upptäcker det tidigt så barnen slipper "lida" längre än nödvändigt. 
    Vad tråkigt att höra. Hoppas att ni hittar någon som kan komma på vad problemet är - snart! Det är hemskt när ens barn mår dåligt!
  • Sessan67

    Gomorron allihop Solig Stängde visst av datorn alldeles för tidigt igår - 20! nya sidor att läsa ikapp! Men kul e det Skrattande. Älskar era nya bilder - både tupp, höna o smilie. Skönt att se att du lyckades till slut Miceme! Såg att det till o med hunnit slinka in nåt inlägg om Kinaklänningar i tråden under kvällen/natten!

    Fattar inte hur jag ska hinna med idag. Har födelsedagskalas härhemma i eftermiddag o måste åka iväg o handla innan dess. HUR ska jag hinna hänga med i tråden Flört. Lutar åt att jag får läsa ikapp inatt!

  • Sessan67
    Sessan67 skrev 2011-04-02 08:57:08 följande:
    Gomorron allihop Solig Stängde visst av datorn alldeles för tidigt igår - 20! nya sidor att läsa ikapp! Men kul e det Skrattande. Älskar era nya bilder - både tupp, höna o smilie. Skönt att se att du lyckades till slut Miceme! Såg att det till o med hunnit slinka in nåt inlägg om Kinaklänningar i tråden under kvällen/natten!

    Fattar inte hur jag ska hinna med idag. Har födelsedagskalas härhemma i eftermiddag o måste åka iväg o handla innan dess. HUR ska jag hinna hänga med i tråden Flört. Lutar åt att jag får läsa ikapp inatt!
    Fast det klart - kan ju köra lite via mobilen - eller verkar man osocial på kalas då ;) Hm, har nog blivit lite trådberoende här!
  • Sessan67
    Skumboll skrev 2011-04-02 09:27:19 följande:
    Haha, då kommer du sitta där på kalaset och småfnissa och ingen kommer fatta varför...
    Japp! Stackars dom Solig

    Nu ska jag dra iväg o handla. Ska också titta om boleron jag hittade förra helgen finns kvar - ångrar sååå att jag inte köpte den på en gång! Finns den kvar idag så är den MIN! Är också sugen på ett par rosa ballerinaskor med blommor på, som nån här på BT hade köpt på Skopunkten, ska nog prova dom också!

    Fast egentigen är det ju mat jag ska handla, men viken tur att det finns ett köpcentrum precis brevid ICA MAXI Flört

    Ha det bra allihop, tittar nog in via mobilen nån gång under dagen!
  • Sessan67

    Ok, då har jag läst ikapp igen då Flört "Bara" ett hundratal nya inlägg sen sist! Ska strax iväg på kalas nummer 2, men måste bara visa en bild på min fina bolero - den fanns kvar i butiken Solig


  • Sessan67
    Miceme skrev 2011-04-02 17:26:59 följande:
    Vad söt den va!
    Tack!. Visst är den! Var så glad att den fanns kvar. Tittade på den för en vecka sen, men tvekade då, o var rädd att den inte skulle finnas kvar idag!
  • Sessan67
    MrsBrud skrev 2011-04-03 10:14:25 följande:
    JAAA, bilder också. Vart bara så exhalterad så jag var tvungen att skriva här först Tungan ute


    När jag ser det såhär känns det lite ryshigt och pråligt med slöjan. Å andra sidan har man ju inte den på festen sen. Jag får se när jag provar, annars kanske jag försöker hitta en enklare variant.



    Den ska stängas hela vägen upp, men de har inte knäppt de klädda knapparna.
    Åh, nu vill jag verligen bara få prova den!!
    Åh, vad fin den ser ut! Jättesnygg halsringning och älskar ärmarna Glad
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!