• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Anny: jag betalade tror jag 2500 för hår o smink o skumpa men klädde på mig hemma. Var där en gång innan o blev Provsminkad o fixade med håret.

  • Sommarbrud

    Skumboll: jag hade halsbränna åt losec funkade faktiskt för det mesta:). Hur menar du med snittet ? Vad duktig du är som syr! Jag ska oxå bli händig ... Har köpt tyg ska sy ett fodral till blöjor. Sen har jag även hittat sju gamla pinnstolar som jag sitter o slipar på varje dag ska sen sy dynor till dessa. Har blivit helt kär i alla tyger från svenskt tenn. Men måste lära mig sy...

  • Sommarbrud

    SkUmboll: ja vi ska oxå mÅla men jag har ju världens sämsta tålamod ! Men jobbar på svårt att hinna slipa när Man är hemma med två barn :)

  • Sommarbrud

    Skumboll: ha ha det förstår jag ! Kag skulle vilka hs en tjej för att det e kul att handla annat än kill klädet :) men nu har jag två killar så är väldigt inställd på att om vi får en trea så är det en kille :) min man vill att han ska heta Bosse:)

  • Sommarbrud

    Skumboll: ha ha min mamma hade dött av lycka tror jag om vi skulle få en tjej! Min syrra har en kille o vill inte ha fler barn o vi har två killar så hon skulle oxå ha frågat tusen gånger :)

  • Sommarbrud

    Skumboll: oj nej jag blev jätte arg på Mamma för att hon höll på att hon ville ha en tjej så nu nämner hon det inte ! Då blir jag as arg för jag vill att alla våra barn ska bli behandlade lika även om vi skulle få en tjej . Men jag tycker att många verkar tycka att tjejer är det man vill ha. Har flera som sagt tills oss att det måste vara tråkigt att få två killar ! Jag blir så arg det är som att jag inte ska vara glad över mina två busar:) jag är ju som sagt ganska övertygad om att om vi får en trea så är det en kille och tycker nästan det är jobbigt för folk tycker synd om oss :/ helt galet !

  • Sommarbrud

    Liva: ja man kan tycka det men mamma har fattat nu. Värre tycker jag det är med kompisar för har en kompis som iof är lite knepig men hon har just fått en tjej och hon säger väldigt gärna till mig hur tråkigt det är med killar för då får man inte köpa alla söta saker. Halv kul att höra hela tiden ! Mina grabbar är enligt Mig klädda super jag älskar att handla och de har både coola o söta kläder ! Åh nu blir jag arg igen !

  • Sommarbrud

    Pulmonate och 1700: ha ha jag ångrar att jag inte gjorde lite mer själv men är så galet opysslig ( är det ett ord...). Jag gjorde inget själv beställde färdigt hade varit kul att ha gjort ngt litet själv.. Skrev inte ens adresser på inbjudningarna :/ skriver iof as fult men ändå !

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!