• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    DD och daniiel : ja vikten beror mkt på hur man mår, min kropp verkar gilla att se ut som ett minin troll men jag trivs inte så har lite olika mål. Ska till fjällen om 6 veckor då vill jag kunna ha mins ringar igen :). Vad roligt med födelsedagar själv fyller jag 22 feb då blir jag 28 !!

  • Sommarbrud

    1700: tänkte väl borde kommit ihåg om vi fyllde samma dag :). Äter du fortfarande enligt gi ? Jag funderar på hur jag ska lägga upp kosten på bästa sätt. Och gi kanske kan vara ngt ?

  • Sommarbrud
    emmadeckmar skrev 2012-02-13 12:48:44 följande:
    Hej, jag är glad att jag hittade den här tråden, men jag har inte tid att bläddra bland alla sidor så jag vill fråga er gällande milanoo.com.

    Jag har hittat en underbar, perfekt klänning där. Men efter att ha googlat en aning så ser jag sidor med massvis av dåliga recensioner :(

    Finns det någon här som har beställt från dem och kan ge mig ett lugnande svar? :)
    Kanske finns det någon som ställt samma fråga som mig?
    länka gärna om det finns nån tråd jag kan ha missat!

    Hej!


     


    jag beställde en klänning från Milanoo, den var helt okej men tyget var inte det bästa. Jag har beställt en klänning från Landy och den var så mkt bättre. Kostade lite mer iof men helt klart värt det. Milanoo har verkligen både fått ris och ros finns några som varit väldigt nöjda och sen finns det folk som varit super missnöjda. Jag är mitt emellan... Kanske inte så bra hjälp men jag kan leta efter bilder på den om du vill se ? Jag tror jag har de på datorn så hojta till så letar jag

  • Sommarbrud

    Emmadeckmar: fixar det senare, sitter med mobilen nu men senare ska jag kolla datorn så letar bilder då :)

  • Sommarbrud
    emmadeckmar skrev 2012-02-13 14:25:51 följande:
    Yes, gör så är du snäll! jag ska hålla utkik här :)
    Nu ska vi har hittat några bilder när jag har klänningen på mig, den ser lite konstig ut för att underkjolen sitter inte så bra (tog på mig den efter klänningen gick sådär) men hittar inte bilden på hur klänningen såg ut original, alltså deras bild. Men slänger in bilder ändå så ser du ungefär hur det kan se ut :)
  • Sommarbrud

    emmadeckmar: Här är klänningen den var lite stor för mig men det var inte milanoos fel, utan jag om tänkte att jag inte skulle gå ner. Den var väldigt billig under 1000 kr kostade den. Hmm ngt mer ja nej men den var faktiskt helt okej för det priset :)


  • Sommarbrud

    Emmadeckmar: Sådär en liten bildbomb. Försökte hitta originalet på hemsidan men hittar den inte! Åh men lite hum om hur den ser ut. Ehh ja som sagt jag köpte en klänning från landy oxå men det var en helt annan sorts klänning men de är ju lite dyrare. Sen köpte jag en från lilly.dk de brukar ha en jätte bra nät rea . Är ju inte ett kina företag men du kan ju titta där. Du kanske bor nära ngn Lilly butik? Nu brukar det finnas mer rea på den danska hemsidan men man kan ju titta i butik. Om du beställer från DK kan du ju skicka tillbaka oxå om du inte blir nöjd. Jag har beställt två därifrån kom jag på nu,... Har iof sålt den ena därför räknas den inte ;)


     


    Hoppas du blir lite klokare av mitt inlägg här :)

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!