• Debe

    Vinterbröllop

    Jag gifter mig i januari 2012!
    Vi kommer dekorera med murgröna, videung och ganska få blommor (eftersom det känns konstigt mitt i vintern) och ljuslyktor och dekorationsdiamanter. Och utanför lokalen så kommer vi ha facklor uppställda. Funderar på att lägga ut en röd matta också...
    Vi kommer ha lila som färgtema men också vit, silver, grönt och svart.
    Jag kan INTE vänta med planeringen, haha, jag pysslar och handlar för fullt inför den stora dagen :)
    Lycka till!

  • Debe

    Rina, kolla ebay eller tradera. Har du inte handlat på ebay förut så kan jag tipsa dig om att handla av en "top rated seller" och skaffa ett paypal konto

  • Debe
    LillaMy666 skrev 2011-04-20 17:56:38 följande:
    Oh vilken underbar tråd! Här är ännu en februari-brud 2012 som planerar tema snö och is. Gillar verkligen bilderna! Vi söker ännu lokal i Sthlm men nu vill jag verkligen hitta ett ställe där man kan dekorera så fint som ni visar på vissa av bilderna.

    Var köper ni era bordsdekorationer? Gärna webshop. :)
    Har hittat myheart.se men gissar att det finns mer.

    En kollega till mig åker till New York i sommar, borde man skicka bud med henne kanske? Där finns väl hur mkt dekorationer som helst. 
    Ebay.com har det mesta och det är mycket billigare än myheart.se som är ganska dyra.
  • Debe
    Emma F skrev 2011-06-20 14:54:21 följande:
    Wiie, idag skickas min bolero och jacka i fuskpäls. Håll tummarna för att de är fina och att de passar :)
    Vart har du beställt fuskpälsen? Jag är också på jakt efter en. Bild?
  • Debe
    Emma F skrev 2011-06-23 07:36:18 följande:
    Jag har beställt ifrån Kina, ifrån lightinabox. Den kommer idag så kan kan försöka lägga upp bilder när jag provat dem Glad Får ju vänta med att rekommendera dem tills jag sett varorna men beställning och leverans gick väldigt smidigt och priset är ju mindre än hälften jämfört med butik.
    Jag kunde inte vänta, haha, jag har också beställt en därifrån nu! Jackan jag beställde har jag lagt upp en bild på på bloggen. Är det samma?
  • Debe
    Emma F skrev 2011-06-26 15:46:26 följande:
    Kollade på din blogg och såg dina "fejkringar". Vi ska också på bröllopsresa i asien och jag har oxå bestämt mig för att lämna ringarna hemma så man slipper vara nervös för dem. Vad roligt att vi gör samma, med både vinterbröllop, jacka och ringar Glad Dina låtsasringar såg väldigt verkliga ut, var har du köpt dem?
    Vilka fina jackor du köpte, inte alls samma som mig alltså, ska bli spännande och se hur min är. Hade gärna beställt mer men jag vill inte betala en massa tull och det gör man ju om totalbeloppet överstiger 300 kr, har jag för mig...
    Ringarna har jag köpt på ebay men de har inte kommit än. Ska ta kort och berätta mer om dem på min blogg när de har kommit, förhoppningsvis nu i veckan.
    Kul att vi ska göra "samma" saker. När ska ni till Asien och hur länge ska ni vara där? Ska ni resa runt till olika länder?
  • Debe
    Emma F skrev 2011-06-26 20:58:00 följande:
    Jo, min långärmade är samma som din :) Det är iaf samma bild jag beställd ifrånGlad Vi ska till Thailand 27/2, två dagar efter bröllopet. Har varit där förrut och ser fram emot en toppenresa, för det vet jag att det kommer bli! Hade gärna rest runt, men det blir lite mycket på en och samma gång och vi tror att vi behöver en lugn semster efter alla bröllopsbestyr. Vart ska ni?
    Jahaaaa :) Såg ut som den som hade lite kortare ärmar men jag kanske inte kollade så noga, sorry.

    Vi har inte bokat vår resa ännu men ska göra det snart!
    Vi vill vara borta i en månad ungefär och skulle gärna besöka mååånga länder. Från början tänkte vara borta minst två månader men nu ska vi kanske köpa bostadsrätt och här i stockholm är det ganska dyrt... Så resan får kortas ner. Jag har varit i Thailand tre gånger men min blivande har aldrig varit där så eventuellt så åker vi dit i en vecka, sen vill vi till kambodja, laos, vietnam och malaysia. Vet inte hur mycket vi kommer hinna med dock... Vi vill också ha en lugn semster så det är ingen backpacker resa eller så men vi vill gärna se alla dessa länder så en vecka på varje ställe tror vi ska kännas tillräckligt. Blir nog ett snack om resan här hemma redan nu så vi kan bestämma oss och boka någon gång :)
  • Debe
    Emma F skrev 2011-06-27 08:06:35 följande:
    På mig (som är 178 cm lång) är ärmarna 3/4-långa. Den kinesiska tjejen på bilden är nog kortare Flört men det förstog jag innan jag beställde så det blev helt rätt.

    Skriv gärna här när du skrivit i din blogg om ringarna så skall jag gå in och kolla!
    Jag fick ringarna idag! :)

    Jag är bara 165 cm lång så då kanske ärmarna är längre på mig. Jag vill gärna ha långa ärmar men inte för långa så det kanske blir perfekt tom! :)
  • Debe
    helena86 skrev 2011-06-29 21:36:59 följande:
    Jag hade tänkt beställa en jätte fin spets bolero från sidan som ni angett ovan men det skulle inte passa min klänning utan det skulle bli för mkt enligt skräddaren som jag ska hyra klänningen i från :(
    För mycket enligt skräddaren? Men enligt dig då? Strunta i vad alla andra tycker! Jag antar att den där boleron är ganska billig så det kanske kan vara värt att beställa hem och prova själv med klänningen? Och passar det sig inte så kanske du kan sälja den här på BT?
  • Debe

    Helena86, vilken fin klänning du ska! Förstår att du vill ha capen utomhus och något att ha inomhus och en långärmad bolero är ju jättebra! Tycker den ser fin ut och den verkar matcha din klänning. Jag hade chansat och beställt den och skulle den inte passa eller så kanske du kan sälja den? Lycka till!


Svar på tråden Vinterbröllop