Inlägg från: helena86 |Visa alla inlägg
  • helena86

    Vinterbröllop

    Emma F skrev 2011-04-26 14:14:14 följande:
    Hur har ni andra vinterbrudar tänkt göra med jacka/bolero? Vi ska vigas på samma ställe som vi har festen, men jag vill jättegärna ta några bilder utomhus och då kommer man ju frysa ihjäl utan jacka! Dessutom vill jag nog ha något fint att ta på mig när man åker från frisör/smink och sedan när man lämnar bröllopet för att åka till hotellet. Tacksam för alla tips, min klänning ser ut så här:

    Jag kommer hyra en vit pälscape sen har jag en vit pälskappa som jag får ha om det är svinkallt hehehehe
  • helena86

    Vi gifter oss 31/12-11 så vårt tema kommer gå i vitt och silver. Vi kommer ha mkt ljus, glitter (inte julgransglitter) prismor och en del granris och blbärsris =) Funderar på om man ska ta in några stora grenar som man spryar vita och sen med glitter men kommer ej på hur man ska kunna fästa de på väggarna =/ Vi kommer låna så mkt lyktor vi kommer över som vi kan placera lite här och där =) Sen hittade vi girlanger www.bodega.se/festartiklar/girlanger/white-garland-8-balloons.html  som vi ska klippa till och sätta vid fönstrerna där det ej finns gardiner..

    Vi har kommit långt i planeringen fast vi har ändå mkt kvar.. Vi har dock bokat min klänning och cape, köpt min vigselring, bokat kyrka och lokal gjorde vi för ett år sen hehehe skickat spara datum kort, kommit på menyn på ett ungefär i alla fall, designat inbjudningskorten som vi ska göra själva så vi får de precis som vi vill, köpt placeringskort, bokat frisör där jag kommer betala för ett paket så jag får naglar,smink,hår och en ansiktsbehandling. Sen har vi kommit på hur vi ska dekorera borden men det svåra är att komma på hur man ska pynta lokalen så det blir lagom mkt pynt..

  • helena86

    Jag hade tänkt beställa en jätte fin spets bolero från sidan som ni angett ovan men det skulle inte passa min klänning utan det skulle bli för mkt enligt skräddaren som jag ska hyra klänningen i från :(

  • helena86
    Red skrev 2011-07-04 08:43:54 följande:
    Hm, har du tänkt ha både långärmad spetsbolero och cape? Isf håller jag nog med din skräddare om att det blir för mycket. Gör det du själv känner dig finast i och tycker mest om, men om det varit jag hade jag nog valt antingen eller!
    Capen ska jag ha ute tänkte jag =) Och boleron i festlokalen för då blir det nog för varmt med capen :) Tack för smakråden!
  • helena86
    Debe skrev 2011-07-04 13:33:34 följande:

    Helena86, vilken fin klänning du ska! Förstår att du vill ha capen utomhus och något att ha inomhus och en långärmad bolero är ju jättebra! Tycker den ser fin ut och den verkar matcha din klänning. Jag hade chansat och beställt den och skulle den inte passa eller så kanske du kan sälja den? Lycka till!


    Tack! Jag slår nog till på boleron för jag har letat efter en sådan i ett år nu men bara hittat enklare som man kan ha till vardags så denna blir nog perfekt :D Tack för dina smakråd!
Svar på tråden Vinterbröllop