• RiNa

    Vinterbröllop

    Hej hej!
    Vi ska gifta oss i februari 2012 och kommer har vinter, snö och is som tema på bröllopet? Skulle behöva lite tips på dekorationer, blommor och lekar inom vintertemat!

  • Svar på tråden Vinterbröllop
  • RiNa

    Vad roligt att ni oxå gifter er då.Var ska ni gifta er? Har ni kommit långt med planeringen? Känner att vi kanske borde ta tag i det på riktigt, väldigt snart. Så jag tar gärna emot alla tips jag kan få om allt från dekorationer till festprogram till kläder.
    Tyckte att jag såg en fuskpäls bolero på tradera för ett bra tag sen, vet inte om den är kvar dock.

  • RiNa

    Vi gifter oss i malmö. Har bokat kyrka, köpt påsar vi ska ha till riset och tittat lite på vilka inbjudningskort vi vill ha och inte så mkt mer...
    Känns som om det är så lång tid kvar... Vissa säger att man ska boka och planera allt nu och vissa tycker man ska vänta till sommaren, svårt det där.
    Du skrev att restaurangen sköter pyntet, vad för pynt ska ni ha? Behöver lite inspriation.
    Tack!

  • RiNa

    Vi har oxå funderat på dekorationsdiamanter. Har du hittat billiga någonstans?

  • RiNa
    Sara1291 skrev 2011-04-17 20:22:52 följande:
    Vad roligt med så många son planerar Vinterbröllop. Vi ska gifta oss i februari 2012. Färgtema är spikat; mörkblått med mkt silver o gnistrande dekoration. De där bilderna gav mig otroligt mkt inspiration. Känns såååå spännande. Jag har dock inte lyckats hitta lokal ännu. Vi känner inte att bröllop i en kyrka är ett måste så vigsel i lokal är inga problem. Om någon har tips på billig lokal m tillgång t kök säg gärna till. vi har tänkt oss 50 pers Max 60. Jag har en galen ide om att stå på en förfrusen sjö o bli vigd där medan gästerna står på stranden o tittar på. Vore inte det fantastiskt??
    Visst är det skoj att vinterbröllopen oxå får ta lite plats nu =)
    Silver och glitter passar superbra till vintern det är vårt tema med.

    På vilken ort vill ni gifta er?
Svar på tråden Vinterbröllop