• Linsan

    New York 2012

    Hej!
    Jag hoppar på denna tråden GladJag och sambon diskuterar att åka till NY och gifta oss redan i sommar. Vet inte om det är riktigt realistiskt med så kort varsel men blev helt insnöad på detta. Har nu suttit klistrad vid datorn och läst allt jag kommit över. Vi tänker oss att åka själva och vara borta en 7-10 dagar. Har kikat lite på färdiga paket från Meritus.. Någon som övervägt det? Är det mycket dyrare än att fixa fotograf o.dyl själv eller är det värt servicen? 

  • Linsan

    Newyork2012: Tack för ditt svar! Trevligt bemötande vill man ju ha! Kanske ska fixa själv i alla fall... Har du några bra tips på kontakter du tagit?

  • Linsan

    Hej Alla New York-brudar!
    Hur går det för er? Någon som gift sig ännu? Snart dags för någon väl? Solig 
    Vi har äntligen bokat vår resa idag. Nu är det bara allt annat kvar Flört Vi reser den 23 juni och planerar för ett city clerk bröllop den 26, bara vi två i all hemlighet. Vill dock ha en bra fotograf m.m. Tips mottages varmt!

    Kramar Linsan 

  • Linsan

    Ja, det närmar sig med stormsteg Skrattande Jag kontaktade fyra fantastiskt duktiga fotografer men till slut valde jag ändå den dyraste, Michael Skoglund, då jag tycker att han är outstanding. Har ännu inte fixat en massa saker såsom hindersprövning, ring, middagsbokning, m2b kläder... Mycket att fixa men det ordnar sig nog! Har ni fixat allt?

  • Linsan
    lazyp skrev 2012-05-01 22:11:06 följande:
    for oss är det 17 dagar kvar, spännande! Glad
    Verkligen!! Hoppas på en rapport sedan Skrattande
  • Linsan

    Vilja: Vad blev det för restaurang? Har ännu inte bokat bord men det är ju bara vi två.. Har kikat på bl.a The River Cafe, Central Park Boathouse, Aquavite, The View.... Svårt att finna restaurang, få en uppfattning och slutligen välja... Lycka till med alla detaljer :) Var ska ni vigas?

  • Linsan

    Lördag! SÅ spännande!! Jag börjar också bli lite nervöst då det börjar kännas verkligt.

    Jag kommer att sminka mig själv. Är orolig över att inte se ut som mig själv annars men jag kanske hinner ändra mig, 6 veckor kvar.. Jag tror att det borde gå att få tid för sminkning någonstans när man väl är på plats om man vill.

    Jag har sparat en länk bland mina favoriter gällande ett ställe som jag läste positivt om någonstans , alluredayspa.com/wedding-bridal-hair-style/bridal-hairstyle-make-up.html

    Jag har dock inga personliga erfarenheter av stället.

    Hur länge är ni iväg, newyork2012? Du måste skriva och berätta när ni kommer hem!!Glad

    Lycka till med allt!

     

  • Linsan

    NewYork2012: Håller tummarna för vackert väder Glad 

    Gällande blommor så känns det inte så viktigt för mig. Vill ha röda rosor eller vita kallor. Vi ska gifta oss i City Clerk och jag har hört att där finns en blomsterhandel. Annars funderar jag över två alternativ
    1. Fixa en bukett i en blomsteraffär och ha med en bild kanske.
    2. Ta med mig lite band och fixa en egen bukett av köpta blommor. Har följande länkar bland favoriterna och det verkar inte så svårt eftersom jag inte vill ha en så avancerad bukett.  

    www.wedshop.se/skola.asp

    www.wedshop.se/skola.asp

    Vad vill du ha för bukett? 

  • Linsan

    Det borde fungera att göra buketten kvällen innan.. Man kan ju eventuellt snitta om blommorna om de blir "fula" nedtill av att stå i vatten. Själva blommorna borde ju klara ett dygn, tycker man.

    Jag håller med newyork2012 om att Aquavit känns lite väl skandinavisk i synnerhet eftersom jag inte är förtjust i gravad lax, sill och dylikt. Har inte riktigt tagit tag i restaurangfrågan ännu... 

  • Linsan

    Tack för tipsen AnnL Glad Jag får som sagt utforska detta närmare under veckan.. Nu är det bara 6 veckor kvar!

Svar på tråden New York 2012