• aniara

    Hur mycket deltar blivande maken i förberedelser?

    Min blivande man ær mycket involverad i vår planering och har mycket synpunkter. Faktum ær att han har bestæmt det mesta av de beslut vi tagit hittills (år, tid på året, festlokal, utseende på førlovningsringarna). Sen ær han inte lika bra på det operativa, så det ær jag som har pratat med och bokat festlokal/restaurang och logi till gæsterna. Budgeten har jag gjort. Den ær preliminær, med syfte att få en øverblick øver vilka utgifter vi kommer ha och ungefær hur stora de blir. Jag har børjat på en bordsplacering, mest som tidsførdriv, men det ær så långt kvar till brøllopet så den kommer garanterat revideras minst 10 gånger till. Den ska givetvis godkænnas av min blivande innan den spikas också. 

    Vad jag ska ha på mig bestæmmer jag sjælv och min blivande har uttryckligen sagt att han inte vill se klænningen førræn vi møts utanfør kyrkan. Alltså har jag fria hænder i val av klænning, skor, smycken, underklæder, frisyr (den ska ju passa till klænningen) osv. Han får ansvara før sina klæder och sin frisyr. Dær tænker jag inte lægga mig i om han inte ber mig om det (mitt enda krav ær att han INTE rakar av skægget ).

    Inbjudningskort har vi sagt att vi ska gøra egna, och de førutsætter jag att vi gør tillsammans (troligtvis nær jag ær hemma i jul). Min blivande har mer estetisk ådra æn vad jag har och æven hans mamma ær duktig på sånt, så jag kænner mig trygg med att vi ska få till något fint.

Svar på tråden Hur mycket deltar blivande maken i förberedelser?