Inlägg från: Kit73 |Visa alla inlägg
  • Kit73

    Vi som vill ha ett pampigt borgeligt bröllop!!

    Kosmoskissen skrev 2011-03-08 11:28:08 följande:
    Hehe som sagt vi har inga barn men mina brorsbarn på 9, 2 och nästan ett år ska vara med och min svägerskas dotter på 9 mån ska också vara med =)

    Angående sång som vår vän ska spela och sjunga hade vi först tänkt en variant på en låt heter "Lilla björn och lilla tiger", det kanske verkar konstigt och dumt om man vet att det är en gammal punklåt med ett band som heter Charta 77!! Förvånad Men texten är jättesöt och passar väldigt bra in på oss och olika äventyr vi gjort.
    Men, hur som helst blir det nog inte så bra trots allt så det lutar åt "Utan dina andetag" som ju är väldigt vacker och som vi också tycker väldigt mycket om!
    JA sorry... =)

    O jag som älskar egna ovanliga inslag... Tror du inte att ni kan få det att funka då? Men Utan dina andetag är UNDERBAR!!!
  • Kit73

    Teztroll; önskar att jag hade nerver till att hålla tal...tycker det är lättare att upprepa vad VF säger...

  • Kit73
    Värmland2011 skrev 2011-03-08 11:57:22 följande:
    Hej!
    Vi ska också gifta oss borgerligt och för oss är det en stor grej bara att gifta sig. Vi ska vara hemma i trädgårn med de närmaste släktingarna. Vi börjar med lite mingel innan själva vigseln med lite färsk frukt, ost och kex. Sedan efter så kommer själva vigseln med en kvinnlig vigselförättare från kommunen. Vi har ännu inte träffat henne så upplägget är inte klart men jag/vi har lite idéer hur jag/vi vill att det ska vara, hon ska få avsluta våran vigsel med en sak som vi alltid säger till varandra. Som sista grej ska vi ha Ted Gärdestads "För kärlekens skull". Jag håller på att berabetar min syster att hon ska spela nåt på gitarr men jag vet inte om det blir så. Efter vigseln blir det mat och dryck bestående av buffé i partytält i trädgårn.
    OJ så fint det låter. Mingel innan vigseln, varför har vi inte tänkt på det??
    Bra där!
  • Kit73

    Pimpinellros; ja det har ju en tendens att växa...
    Det är viktigt med en bra plan B om vädrets makter inte på ens sida!

    Precis som du säger så känner vi att det böir väldigt stramt om alla ska sitta... så alla utom "de gamla" och gravida får stå =)
    Vi vill inte ha ett jättaavstånd mellan oss och gästerna heller och det känns närmare och intimare om alla står runt oss i halvcirkel tycker vi.

  • Kit73

    Vire; VÄLKOMMEN! Ska ni gifta er i sommar? Har ni något alternativ om det inte blir bra väder? Kan ni vigas i tältet i så fall?

  • Kit73

    Känns som sagt viktigt att ha en plan B. Själv vill jag helst INTE göra vädret till en orosfaktor. Då är det ju 50% risk att man blir besviken redan på morgonen...

  • Kit73

    TACK Shakynose!! Vad glad jag blir!! Omtänksamt av dig!

    Jag är rädd att många inte "vågar" ha ett borgeligt bröllop för de är rädda att det MÅSTE vara så himla nedtonat och inte "ett riktigt" bröllop! Naturligtvis kan/ska man välja mindre/ enklare bröllop om det är det man vill.

    Tycker att var och en verkligen ska få sin dag precis som de önskar!

  • Kit73
    Etheleglin skrev 2011-03-08 14:32:36 följande:
    Vi ska också gifta oss borgerligt, och så in i bängen högtidligt! Vi gifter oss utomhus på en herrgård, med en egenskriven ganska lång ceremoni och självklart sittplatser till alla. Stor klänning, proffsfotograf och så mycket pynt vi orkar med. Trerätters sittande middag, dans och stor våningstårta. Vi blir nog bara 50 pers, men det känns lagom för den stämning vi vill åstadkomma. Härligt med fler som vill utmana myten om att borgerligt = litet och diskret.
    Nice!!!
  • Kit73
    nikkihag skrev 2011-03-08 16:31:14 följande:
    Hej, jag tycker verkligen det var på tiden att någon skrev om borgerligt bröllop som något minst lika stort som ett
    kyrkbröllop!
    Har (tyvärr) erfarenhet av båda 2 sen tidigare. Jag kan tycka att det verkar lite hysteriskt här det man läser i en del trådar ibland, allt skall vara intill perfektion. Ta det lugnt :) 
    Har läst om toapapper tryckt med brudparets fotografi på, vad faan?
    hahaha ja jag håller fullständigt med dig vad det gäller perfektion och detaljer...Skrattande  Men står fast vid att alla får göra som de vill.
Svar på tråden Vi som vill ha ett pampigt borgeligt bröllop!!