• Aniara4

    gästernas bilder från bröllopet

    Jag funderar på att be två personer som är duktiga amatörfotografer särskilt att tänka på att ta extra många bilder, och kanske förser vi dem då med minneskort som de kan lämna till oss efter festen. Men dela ut usb-minnen var också en bra idé!

    Har även funderat på att använda exempelvis Extrafilms nättjänst, där kan man välja att ge andra behörighet till ens album så att man kan beställa varandras bilder. Men det förutsätter ju att alla andra också gör likadant.

  • Aniara4
    21maj skrev 2011-03-04 19:18:54 följande:
    Vi kommer lägga ut cd skivor som vi hoppas få ta del av:) Köpte cd fodral med skiva i, sen skrev vi på ett tjokare papper att vi önskar ta del av bilderna. Dom flesta vet ju hur man lägger bilder på skiva:)
    Jag vet hur man gör men inte min dator! Den börjar bli gammal, tror jag, och är inte längre läskunnig. Jättefrustrerande eftersom jag har en massa foton som jag tänkte bränna på skivor åt folk, från 40-årsfester och så. Jag skulle förstås kunna plocka fram externa hårddisken och gå via sambons dator, men... orka...
  • Aniara4

    Oavsett om man väljer usb eller cd-skivor kanske man kan lägga dem på ett bord vid sidan av istället för att direkt ge dem till gästerna? Det känns lite kravfyllt om man lägger ett usb-minne vid varje plats och säger "hem och jobba nu!".  Men har man det vid sidan om (kanske med vadderade kuvert med adress och porto på) med en uppmaning att skicka sina bilder kan ju de som vill ta en.

Svar på tråden gästernas bilder från bröllopet