Inlägg från: Nudax |Visa alla inlägg
  • Nudax

    Fler med grönt som färgtema???

    Vi har också grönt som huvudfärg, men blandar den dock med vitt, silver och glas. Mest vitt och grönt - det andra är bara vaser, bestick och smådetaljer.

    Eftersom det blir mycket vitt och grönt - och som någon beskrev finns det mycket fint grönt i naturen, dock i olika nyanser, så kommer vi att ha lite olika nyanser av grönt. Det blir främst en mörkare grön åt olivhållet och sedan en ljusare äppelgrön... men vi kommer också att ha vildvuxna ängsblommor med ormbunkar kring och då blir det ju de gröna färger det blir helt enkelt. Jag tänker snarare att det ger djup i dukningen än rörighet... men jag kanske tänker tokigt?

    Angående klänningar och dyklikt som många här verkar ha letat efter i grönt: Är det helt fel att tänka vitt med gröna detaljer? Vi kommer att göra så eftersom att vi även har vitt... Så på tärningarna (haha, tärnorna såklart, brudnäbbar till o med... ) (jag är trött =P) så blir det troligen vitt men med fina gröna sidenband och hårdetaljer =)

  • Nudax

    Åh. i dagarna har vi fått hem massor av kul från EBAY! =D

  • Nudax

    Så vi provdukade idag också =)

    Det är ett helt år tills vi gifter oss så vi har naturligtvis INTE KÖPT ALLT ÄNNU. På bilden är det inte rätt porslin (tallrikarna ska t.ex. vara vita), stolarna kommer att vara vita. I "vaserna" (som alltså inte ska vara ölglas som på bilden =P) kommer det vara sommarbuketter av massor ormbunkar i kanterna och vita rosor + prästkragar i mitten. Vi ska fixa någon typ av korthållare... vi ska fixa 2 typer av ljushållare till (där som ljusen står på bara bordet) etc.... Men som grundidé och färgtema: vad tycks?



    P.s. silverstenarna är vi inte heller 100 på om vi ska ha... =)
  • Nudax
    Lisa201109 skrev 2011-09-01 09:45:24 följande:


    Jättefint! =D
Svar på tråden Fler med grönt som färgtema???