Inlägg från: annicka |Visa alla inlägg
  • annicka

    Fler med grönt som färgtema???

    Vårt färgtema är grönt och vitt med inslag av ljusrosa. Jag kan, precis som fler här, uppleva att det är svårt att hitta rätt nyans av grön. Hur ska jag beskriva den - nånstans mellan limegrön och vårgrön.

    Vi har bestämt oss för att strunta i löpare - som vi egentligen hade tänkt köpa gröna till löpare. Vi har även letat förgäves efter servetter i rätt grön färg, men har nu tänkt om då vi hittat fina smala band i rätt grön och rätt rosa nyans. Vi har därför bestämt oss för vita servetter som får dessa band som "servettringar". I övrigt kommer vi att dekorera borden med blommor och stearinljus i vackert grönt.

  • annicka
    Margris skrev 2011-02-24 22:03:53 följande:
    Annicka: Vi hade först tänkt att ha gröna servetter men insåg att det var hopplöst. Nu har vi sådan tur att vår festlokal har vita tygservetter vi får låna. Så det blir en sådan variant för oss. Vit rullad servett, grönt satinband och en brun pärla (kokosnöt). Enkelt och elegant tycker jag/ vi :)


    Är det något likande ni tänkt er? 
    Ja, det kommer bli ungefär så. Vi kommer nog att göra en rosett och inte använda pärla - men det rä ju ändå samma grundtanke. Planen är att stämpla servetterna med "vår logga" åxå.
Svar på tråden Fler med grönt som färgtema???