Inlägg från: Loche |Visa alla inlägg
  • Loche

    Fler "50+are" som gifter sig 2011?

    Hejsan!


    Jag känner mig väldigt gammal här. Flört
    Min sambo och jag gifter oss båda för andra gången till sommaren och det är inget annat än underbart!!
    Det är dock lite svårt med planeringen,,, när man är över 50 känns det som att det lätt blir lite "löjligt" om man tar ut svängarna för mycket och att det anses mer "lämpligt" att ha ett väldigt litet, diskret bröllop för "de närmast sörjande" typ,,, Skrattande
    Själva känner vi att vi faktiskt vill ha det litet och enkelt,,, men med åtta vuxna barn med respektive, ett barnbarn, två gamla föräldrar och en himla massa goda vänner i olika åldrar är vi nu uppe i 47 pers!

    Nåja, det hela fixar sig säkert till det bästa och vi har förmågan att strunta i vad andra tycker. Men det vore kul att höra från andra "äldre" brudpar här hur ni tänker och resonerar och vilken sorts bröllop ni planerar?

    {#emotions_dlg.flower}

  • Svar på tråden Fler "50+are" som gifter sig 2011?
  • Loche
    frallan skrev 2011-02-24 00:06:44 följande:
    Nu är jag ingen 50+are men jag tycker GO FOR IT!!!!!! Det betyder ju inte mindre för att man inte är 25. vill man ha litet så skall man ha det.... vill man ha stort skall man ha det!

    Stort grattis i alla fall! Hoppas ni får er dröm dag!
    Tusen tack! Glad
  • Loche

    Hej alla!
    Så roligt att det finns fler "gamlingar" här, haha! Cool

    Ja, jag slits nog mellan mina egna gamla fördomar och det faktum att man numera kan gifta sig hur som helst i vilken ålder som helst!

    Borgerligt blir det här iaf, det var vi helt överens om båda två från början. Men vi tänker piffa till ceremonin lite med en av våra bästa vänner som sjunger och ev. någon som läser en dikt. Sen tänker vi köra fest för ca 50 pers, har hyrt en bra lokal.

    Precis som Willofield här ovan gifte vi oss båda borgerligt förra gången och väldigt diskret, utan större festligheter. Men denna gången känns det så helrätt så vi bara MÅSTE fira med våra närmaste. Glad 

    Klänningen blir offwhite och svart,,, färger är inte min grej liksom. Men jag ser fram emot denna dagen oerhört mycket och känner verkligen att jag nu ska gifta mig med Mannen i mitt liv!!

  • Loche

    Åh vad härligt att höra från fler som gifter sig i mogen ålder!! Skrattande

    Nu känns det som att jag helt skippat betänkligheterna och nu kör vi vårat race, sambon och jag.
    Det blir borgerligt med utbyggd ceremoni, fest för ca 50 släktingar och vänner, vit-svart klänning, brudbukett och skojigheter! Flört

    Gifte mig väldigt stillsamt förra gången på 80-talet, så denna gång blir det party!!

    Vi skippar dock tärnor och marsalkar,,, vi har åtta barn så det gick inte att välja ut några och tre tärnor och fem marsalkar kändes som lite överkurs, hihi.

    Som bröllopsvittnen tänker vi oss våra gamla föräldrar! Vi har var sin förälder kvar i livet, sambon och jag. De är båda över 80 (en närmar sig 90), men pigga och vid sina sinnens fulla bruk s a s. Vi tänker så här att detta kanske är deras sista stora uppdrag i livet och de kommer att bli glada att få en roll i det hela, som ändå inte är betungande och kräver en massa av dem.

Svar på tråden Fler "50+are" som gifter sig 2011?