Inlägg från: Mogen |Visa alla inlägg
  • Mogen

    Fler "50+are" som gifter sig 2011?

    Här är nästan en till... fyller 50 ett par dagar innan bröllopet. Vad härligt att höra era resonemang " skit i åldern " Jag bryr mig kanske ibland för mycket om vad folk ska tycka. Som i mitt fall, vit klänning eller inte. Jag har bestämt mig för att ha en vit klänning, det kommer säkert bli någon som tappar hakan i kyrkan ( mina bröder ) men nu ska dom verkligen få något att prata om... Min storasyster blev där emot eld och lågor, åh va kul nu måste jag också ut och hitta en ny klänning, var hennes kommentar.  

  • Mogen
    Loche skrev 2011-02-23 23:55:46 följande:

    Hejsan!


    Jag känner mig väldigt gammal här. Flört
    Min sambo och jag gifter oss båda för andra gången till sommaren och det är inget annat än underbart!!
    Det är dock lite svårt med planeringen,,, när man är över 50 känns det som att det lätt blir lite "löjligt" om man tar ut svängarna för mycket och att det anses mer "lämpligt" att ha ett väldigt litet, diskret bröllop för "de närmast sörjande" typ,,, Skrattande
    Själva känner vi att vi faktiskt vill ha det litet och enkelt,,, men med åtta vuxna barn med respektive, ett barnbarn, två gamla föräldrar och en himla massa goda vänner i olika åldrar är vi nu uppe i 47 pers!

    Nåja, det hela fixar sig säkert till det bästa och vi har förmågan att strunta i vad andra tycker. Men det vore kul att höra från andra "äldre" brudpar här hur ni tänker och resonerar och vilken sorts bröllop ni planerar?

    {#emotions_dlg.flower}


    Loche, jag glömde ju faktiskt svara på din fråga hur vi lite "äldre" har tänkt att utforma våra bröllop.
    Vi skall ha ett kyrkbröllop med cirka 50 gäster, mest släktingar och ett par vänner. Har hyrt en festlokal där de även fixar maten. Så det blir väl ett rätt så traditionellt bröllop.

  • Mogen

    Härligt! Alla som jag pratar med säger också "Go for it" det känns skönt att höra. Och när ens 22åriga dotter också tycker att det ska bli jätte kul (hon ska vara tärna) då värmer det. Ingen av oss har ju varit gift tidigare så det här är helt nytt för oss båda. Jag kommer att vara 50 år och min sambo 59 år den stora dagen.
    Och på tal om föräldrar, tyvärr så finns inte mamma mer men pappa han fylller 89 år idag och min sambos föräldrar närmar sig 85 år. Dom är överlyckliga att vi ska gifta oss. Hihi.. medelåldern kan ju bli rätt så hög men syskonbarnen kommer förhoppningsvis att dra ner den.

    Livet leker när man har träffat världens snällaste och finaste man.

Svar på tråden Fler "50+are" som gifter sig 2011?