Inlägg från: emzerus83 |Visa alla inlägg
  • emzerus83

    Tandblekning

    jag köpte tandblekning hos tandläkaren, de gjorde även "skenor" som var formade efter under o överkäken. Det är vad jag kan rekommendera starkast! Jag har aldrig  provat på hemmablekning, men några jag känner har gjort det o det är inte att rekommendera. Kanske ioförsig beror på hur känsliga ens tänder o tandkött är! Men tänderna vart ojämt blekta o de blödde en masas från tandköttet o gjorde ONT!!

    För att inte skada tänder o tandkött kanske det är värt att få "riktiga" grejer! Men sen finns det säkert dom som tycker vissa hemmakit funkar utmärkt :)

  • emzerus83

    tandblekningen som jag köpte kostade 125 kr per spruta och för mig räckte en spruta för att få både övre o nedre tandrad blekta o fina...

    Precis som du skrev Emblas Mamma så kan man ju köpa själva blekningen hos tandläkare o skcika efter skenan på nätet...men dessa skenor passar inte efter ens tänder o ska formas o "klippas" till...just för att INTE få en masas blekning upp på tandköttet. det var just det som var svårt o få till för mina kompisar...
    Men med en annan blekning, från en tandläkare som man iaf vet är mer skonsam så kan man ju testa o se om man vill chansa!

Svar på tråden Tandblekning