Inlägg från: Mini2011 |Visa alla inlägg
  • Mini2011

    13/14 augusti 2011

    Hejsan!

    Vi gifter oss också den 13 augusti, i Gävle.

    Hur går det för er med allt? Är ni klara med alla saker? 

  • Mini2011

    Jag hade också svårt att hitta en caketopper som jag ville ha, men sen hittade jag två hjärtan i silver som sitter ihop och är smyckade med ett gäng kristaller. Hur fint som helst

    Allt rullar på ganska bra tror jag. Har precis tryckt festhäftet, så nu ska alla papper bara monteras i själva "pärmen". Det är nästa veckas pyssel.

    Har ni tryckt era festhäften ännu? Vigselprogrammen? 

  • Mini2011

    "vår" bil är inte heller helt klar ännu. Min sambo har en kompis som har en jättefin Porsche som jag vill åka, men den är bara tvåsitsig och min sambo är inte jättesugen på att köra. Han har några andra bilar på G, men inget bestämt, och det tycker jag är jättejobbigt. Vill ju veta säkert att vi kommer åka i en fin bil. Vad ska ni andra åka?


     


    Bordplaceringen gjorde jag i Excel, gick hur lätt som helst. Först gjorde jag par av alla gäster, sen placerade jag ut dem. Tog visserligen lite tid, men med Excel blev allt så överskådligt. Sen har jag inte gjort själva kartorna som ska finnas i lokalen, men har allt material hemma, så det är bara att börja klippa och klistra.


    Fest- och vigselhäften har vi gjort i Microsoft Publisher. Om du har det så finns det en inställning man kan göra där så att man får det som ett häfte. Hur bra som helst! Om du, Pinkgrape, har publisher kan jag mail över våra mallar. Vi har precis tryckt alla festhäften, blev jättebra, tycker jag!


    Jag som kom inte lite sent i tråden. Var ska ni andra gifta er och vilken tid? Hur många gäster har nì? Har ni gjort något tidsschema för dagen? Det tycker jag är lite svårt.

  • Mini2011

    Pinkgrape, nu har jag mailat dig. Hoppas att mallen kommer till användning

    Vad tråkigt att det var så många som tackade nej, men de som verkligen vill fira mer er är ju där!

    Namnen står på pärmen på festhäftet, så slog två flugor i en smäll. Fick idén från ett av mina kompisars bröllop. En annan kompis hade stenar med namnen på, en annan hade små organzapåsar med godis i på varje plats och på den var det en namnlapp fastknuten.

    VI gifter oss kl 15:00, så vi fotas innan vigseln. Vi har många långväga gäster så det var skönt att det gick att ordna så. 

Svar på tråden 13/14 augusti 2011