• Oniq

    Pris för hyra av brudgummens klädsel

    Tittade på BTs budget och blev lite paff när dom satt Brudgummens klädsel till ca 700:-

    Här har jag fått pris på 2700:- - 2900:- (då för frockcoat, väst, kravatt, byxor, skjorta och skor)

    Är det billigt eller dyrt?

    Hyr ni kläder eller köper ni dom?

    Vad betalar ni då?

  • Svar på tråden Pris för hyra av brudgummens klädsel
  • 2011bröllop

    usch vad dyrt gå in o kolla på milanoo.com dom har all möjligt att välja på o mycket billigare än att hyra  lycka till !!

  • TheD
    wiii skrev 2011-03-07 21:02:08 följande:
    Hur långt innan tror ni att man behöver boka upp vad han ska hyra? M2b har nämligen tänkt sig att gå ner lite i vikt innan sommaren så han känner att det är omöjligt att veta vad han kommer ha för storlek.
    Vi kommer hyra i göteborgstrakten. 
    Jag fick svar att en vecka innna går alldeles utmärkt men vi kommer boka tidigare men just nu så ska älsklingen gå ner i vikt så att boka en frack i en stl som han sen inte kommer ha känns lite dumt ;)
  • wiii
    TheD skrev 2011-03-07 21:10:13 följande:
    Jag fick svar att en vecka innna går alldeles utmärkt men vi kommer boka tidigare men just nu så ska älsklingen gå ner i vikt så att boka en frack i en stl som han sen inte kommer ha känns lite dumt ;)
    Ah, så bra! Riktigt så sent som en vecka innan känns väl lite väl nervpåfrestande, men en månad innan hade ju varit bra om det gick :)
     
  • Therese142

    Min blivande karl har varit till johans högtidskläder i göteborg och hyrt frack inkl skjorta och skor för 1200 kr. Vi fick även slim fit varianten då han är en smalis.. Jag fick en prischock när jag hörde det och la genast överskottet som vi budgeterat till fracken till ringen som blev en aning dyare Skrattande

  • awarwen

    Vi hyr på Kristina Brud & Fest i Jönköping. En jättefin frockcoat med byxor, väst, plastrong och lackskor för 1795:- . Till det köpte vi en fin skjorta för 795:-. Jag tycker att det blev billigt, och servicen var helt suverän.

  • Myspys77

    Vi betalar runt 3500 för hyra av frockcoat, byxor, skjorta, skor. Man måste köpa västen och plastrongen och detta ingår i detta pris. Fattar inte varför man inte får hyra det utan måste köpa,,, men men får väl prova sälja det sen.

  • Matilda Bäcker

    1500 kr kostade det att hyra frack till min m2b. Då var det inkl allt, från manschettknappar till skor och till och med den lilla näsduken i bröstfickan. Tyckte det var ett rimligt pris, hade räknat med mer faktiskt.

  • lycklig75

    Vi hyrde kläder från en butik som heter Uppklädd by Eneroth som ligger i Stockholm. Det är ett jätte gulligt par som ägerbutiken. Har jätte fina kläder till killar och jätte fin passform, jag bara äskar deras kläder. Det var helt klart värt fesan dit från skåne. Man kan  välja om man vill hyra el köpa, finns även på nätet http://www.byeneroth.com/

  • SnuttisSessan

    1500 ska vi betala för att hyra  frockcoat då ingår allt utom skor, Skåne.

Svar på tråden Pris för hyra av brudgummens klädsel