• TheD

    TEMA Bröstoperationer

    Jag har en kompis som fixade sona bröst på VictoriaKliniken och blev mycket nöjd. Jag lärde känna henne via min kille för hon är tillsammans med hans kompis. Första gången jag såg henne sa jag till min kille sen "hon har fixat brösten va?"..... Ofta märks det väldigt tydligt vilket är synd. Sen har jag inget mer på detta forum att göra.

  • TheD

    Jag missade den frågan om vad våra karlar tycker. Min fästman tycker att jag inte ska jag göra det för han är nöjd med det paret jag har :D och det är jag också stl B-C. Men han skulle inte hålla fast i mig om jag verkligen skulle göra det men han skulle vara MYCKET orolig om hur det skulle gå med mig och själva slutresultatet.

    "Naturliga bröst är finast"- så jag fårleva upp till det :p haha.

  • TheD

    Hon fick det i tidig morgongåva om jag förstod det rätt från förra tråden gällande den här tjejen. Men det är inte kalrns fel på något sätt. Han satte inte kniven i henne, hans fixade inte med dosering gällande sövning osv....

    Jag har inte hört något mer om denna tjej om hon lever eller om hon fortfarande är i koma... Jag tänker inte lägga min energi på att fundera över det varje dag och i vissa personers öron låter det elak, men skillnad är det om det skulle vara någon jag känner...

  • TheD
    my heart skrev 2011-02-24 18:23:21 följande:
    hEJ HEJ!

    jag gjorde en förstoring för 2 år sen! I falun!

    super nöjd och poff så fick jag lite former... som JAG storm trivs i!
    Kul att min ort kan bidraga med något bra för någon :) Du var i Hosjö antar jag?
  • TheD
    my heart skrev 2011-02-24 20:14:32 följande:
    Klart jag var =) Hur bra som helst! Och billigt!
    Jo, jag läste priserna och det är ju nästan halva priset om man jämför med andra ställen.
  • TheD
    23juli2011 skrev 2011-02-24 21:18:20 följande:
    Skulle ni kunna skicka länken till kliniken ? Vad heter läkaren? Bor i Sthlm men kanske det är värt att åka till Falun om det är så bra och billigt?
    www.bystspecialisten.com/
  • TheD
    23juli2011 skrev 2011-02-24 21:30:59 följande:
    Tack ! Värför är det så billigt tror ni ? deras hemsida ser lite "hemgjort" ut och inte så många bilder. Kan ni berätta mera om kliniken? Är väldigt tacksam för svar:)
    Jag har inte varit där :) Systarna Graaf var där har jag för mig. Men du får nog prata med bruden ( my heart) som blev nöjd :)
Svar på tråden TEMA Bröstoperationer