• Lillia

    TEMA Bröstoperationer

    Hej alla ni som precis som jag är intresserad av skönhet - däribland bröst - och som gjort, ska  eller funderar på att göra en bröstoperation! Jag tänkte det skulle vara kul att starta en ny tråd i ämnet (hoppas det inte redan finns en för då får ni hänvisa mig dit

    Själv funderar jag mer och mer på att förstora brösten. Nu är jag en liten A och skulle gärna kunna tänka mig att få riktiga bröst. Har tittat på VK och tycker bilderna på deras hemsida är helsnygga!

    Är det någon mer som opererat sig på VK? Hur upplever ni resultatet? Valde ni anatomiska och hur känns det? Kan ni känna att det är era egna nya tuttisar nu? Vad tycker era män/killar? Det är inga problem om man vill ligga och mysa ihop med sin kille, alltså att de känns för hårda eller att det känns konstigt eller obekvämt? Oj , jag har så mycket frågor!!!
     

  • Svar på tråden TEMA Bröstoperationer
  • Lillia
    FelizLane skrev 2011-01-25 19:54:53 följande:
    euhm.. Kanske hör hemma på något annat forum? Vet inte.
    Eller inte! Tråden har funnits i flera år på BT tidigare, men det är också ett ämnet som går framåt och därför är det intressant att ta del av andras erfareheter nu!

    Det finns otroligt många skäl till att man kan vara intresserad av att förstora brösten - själv lägger jag inte allt för snabbt värderingar i ämnet när andra pratar om det. Har en kompis som fixande sina utstående öron - för skönhets skull - och som ni förstår var det inte särskilt många som opponerade sig kring det! En tjej som nästan inte har bröst eller som har utammade bröst eller fler anledningar kan också ha intresse av att förbättra sitt utseende - fast konstigt nog så är just bröst en het potatis till skillnad från öron och annat vi har på kroppen

    Och jag vill poängtera att  jag startade tråden för alla som är intresserade av ämnet!
  • Lillia
    Smuppra skrev 2011-01-26 13:16:01 följande:
    Har själv ganska små bröst, troligen minst bland de närmsta vännerna, men efter att ha genomgått ett antal operationer, bland annat rekonstruktiv plastikkirurgi, har jag bestämt mig för att aldrig mer lägga mig på ett operationsbord om jag inte är tvungen (tex kejsarsnitt eller sjukdom). Aldrig mer frivilligt. Minsta lilla ingrepp är en jobbig upplevelse och ansträngsande. Men vill man verkligen och är insatt i alla risker och tycker det är värt det, så klandrar jag dem inte.

    Men en av mina operationer var uttryckligen "riskfri, standardoperation som genomförts många gånger och kan bara bli bättre" (sa min kirurg) men den gick snett ändå och jag fick opereras på nytt ett halvår senare. När det gäller kosmetisk kirurgi tycker jag verkligen att man måste vara säker på att man vill riskera det då, just för att man ofta har något att förlora på det om det går fel. I mitt fall gick det från dåligt till sämre men sedan jättebra efter en lyckad operation, så det var värt risken.
    Jag håller med dig, det är verkligen mycket man måste sätta sig in i om man verkligen tar tag i saken och genomför en operation och självklart får sådant aldrig vara ett impulsinfall utan man måste själv ha klart för sig varför man väljer att göra det.

    Just det du skriver - att kirurgen säger att allt är riskfritt, men sedan så kanske det finns livserfarenheter som berättar annat - det är sådant man vill läsa om för att kunna göra en så balanserad bedömning som möjligt!

    Jag tror det kan vara svårt för tjejer att sätta sig in i hur det är att inte ha bröst (i mitt fall nästa obefintliga) och faktiskt vilja ha det. Jag ser ut som 13 år i min kropp och visst det har haft en viss söt charm under en tid av mitt liv ,men ja, jag erkänner ärligt att jag skulle vilja se mer kvinnlig ut nu, men på ett naturligt sätt som passar mina proportioner. Det är därför jag tycker VK verkar intressant för kirurgen på den kliniken verkar ha ett öga just för sånt och säger ifrån till tjejer som vill ha bröst som är förstora till deras kropp.

    Att läsa ren fakta är ju ett sätt och för det är ju www.qvinna.info  en jättebra websajt. Men som sagt, det är bra att prata med personer som verkligen genomfört en operation och få deras bild av saken också
  • Lillia

    Ja, den där historien med henne som hamnade i koma är bara så otroligt tragisk. Jag såg inslaget på , var det Kalla fakta?, och jag tycker så otroligt synd om hennes sambo. Han kommer att ha resten av livet på sig att säga "tänk om jag ändå...".

    Jag tycker samtidigt att det talar för hur viktigt det är att välja klinik med omsorg. Polen , nej, där blir det svårt att kolla upp referenserna. Sverige, ja iså fall, om jag skulle besluta mig för nått. Skulle vara intressant att höra om någon har erfarenheter av just Viktoriakliniken som jag funderat på? 

    Spännande fråga det här med pengar: jag har inte ens tänkt på att fråga min man Men jag tror ändå jag skulle tycka det känns skönt att stå för allt själv om jag skulle ta beslutet. Ja, det blir nog att vända på min egen spargris i såfall

  • Lillia
    shakynose skrev 2011-01-27 17:12:23 följande:

    Eftersom jag verkar vara den enda här som kan svara av erfarenhet på TS frågor så tänker jag fortsätta:

    Peter Cosmo på Citadellkliniken gjorde mina, och den karln är ett geni!Solig

    Jag valde runda implantat för att de  var de mjukaste, mina bröst är dock inte halvklotsformade för det utan har en enligt mig mycket snygg, naturlig och lite "hängig" form. Anatomiska är aldrig jättemjuka eftersom de ska hålla sin form , men jag tror att många som är helt platta från början ofta blir rekommenderade att ta anatomiska. Jag hade ju lite egen vävnad som döljer implantaten.

    Även om mina tittis är mjuka idag så tog det ett par månader för dem att bli så. I början känns det verkligen att man har implantat. Brösten är spända och det känns ovant, men med tiden så vänjer man sig.

    Min kille har varit väldigt stöttande genom hela processen, och han har varit väldigt noga med att poängtera att jag dög alldeles utmärkt som jag var. Nu är han precis lika nöjd som jag!


    Vad roligt att höra att det gått så bra för dig! Och jätteintressant att få höra dina åsikter! Jo Citadellkliniken är ju också ett alternativ jag funderat på. Peter Cosmo är ju också känd för att vara otroligt duktig på det han gör. Fördelen med Citadellkliniken är ju att han arbetar med runda implantat och snittet i armhålan. Känner du till hur han ställer sig till plattisar som jag använder han runda då oxå eller kör han droppformade? Jag vet ju att han använder sin berömda "tortyr-bh" för att ge snygg naturlig form åt runda implantat. Men på deras hemsida finns egentligen inte särskilt många bilder, utan mer exempel. Viktoria kliniken å sin sida är ju specialicerad på droppformade och personligen tycker jag att de flesta resultaten där är jättefina. Charles Randqvist har dessutom laggt ut väldigt mycket bilder, så det känns som om man får en tydligare bild av vad det är för typ av resultat han vill uppnå. Men frågan är ju hur det är att leva med droppformade - för precis som du säger, de är ju ytterligare lite fastare. 
  • Lillia
    1700tal skrev 2011-01-28 15:18:47 följande:
    Och ursäkta Lillia för att jag tillfälligt snodde din tråd, det var inte meningen...
    Det är ingen fara! Kom ihåg bara att din kille valt ut dig bland alla andra miljoner tjejer - så du är definitivt den hottaste och intressantaste tjej han vill ha!
  • Lillia

    Tack för länken!  Jag hade faktiskt inte tänkt på att leta efter bloggar i det här ämnet Väldigt intressant att läsa i alla fall! En liten fråga: själva implantatet har man ju ingen känsel i eftersom det inte är någon del av kroppen - hur upplever man det i början? Jag menar när man känner på sitt bröst hur blir upplevelsen? En kollega till mig har opererat bort ett av sina bröst på grund av cancer och har fått ett implantat isatt, men hon har ju ningen körtelvävnad kvar utan det är bara hud och implantat och hon upplever att bröstet känns "vadderat". Hur skulle du beskriva? Förändras känselupplevelsen med tiden? 

    Och tack för att du tar dig tid att svara!  

Svar på tråden TEMA Bröstoperationer