Inlägg från: förlovadflicka |Visa alla inlägg
  • förlovadflicka

    hur blev ni ihop?

    orkar inte läsa tråden nu, det får jag ta och göra sen! Vi träffades genom en gemensam kompis två gånger, en gång när jag var 13/14 (han är nästan åtta år äldre och tyckte om mig som kompis men inte mer då så klart) men jag föll pladask, jag grät på kvällen sedan för att jag tänkte att jag aldrig mer skulle få se honom, och jag var inte den typen kan jag säga!
    Sedan träffades vi genom samma kompis igen när jag var 16 och jag blev lika kär igen! Jag fattade direkt att det skulle bli vi och att det var honom jag skulle dela mitt liv med. Inte för att jag tror att det är meningen eller nåt utan för att jag kände på mig att det här, det är världens toppenkille! (Och jag var van vid att jag alltid får som jag vill, haha :P) Så jag såg till att hälsa på min kompis snart igen och träffade honom då igen och han frågade om jag hade msn. Han tyckte jag verkade intressant men han blev avskräckt när han hörde hur gammal jag var. Men vi började prata på msn och jag märkte verkligen att han var så underbar som jag först trott och han verkade ju gilla mig också! Så kom han och hälsade på för han funderade på att flytta till Halmstad (han är från Jönköping) och då blev vi kära på riktigt, det var underbart! Vi kände ju inte varandra så noga så vi var inte ihop men kära sådär utan att berätta den för den andra... Eftersom han hälsat på så hade vi numera varandra mobilnummer och vi började smsa. Minns fortfarande första gången han kallade mig söt, då skickade jag kort på mig och en cello jag lånade för min var sönder och frågade vad vi skulle ge den för namn. Då skrev han att han tyckte den såg ut som en Gabriella och att hon till vänster skulle heta "Söt". Och sedan dess var jag säker på att han var kär i mig! Sedan flyttade han hit och tre dagar senare när han kramat mig helt spontant när han väntade på min buss med mig frågade jag honom (via sms, jag skäms :P) om vi var ihop eller varför han kramat mig. Och sedan dess har vår kärlek bara vuxit sig starkare för varje dag som gått!

    Förlåt att det blev så långt, jag blev bara lite sentimental, haha :P 

  • förlovadflicka
    jhi1111 skrev 2011-05-19 22:58:00 följande:
    Vi träffades på ett sportläger som ungdomar och blev först bara vänner, för hans kompis var ju såååå snygg. Jag var även tillsammans med hans vän och då blev jag och M2B ännu närmare vänner eftersom jag var i den staden oftare, vi blev riktigt bra vänner.

    Tillslut var han min allra bästa vän osv, hans kompis som då var min pojkvän dog tyvärr i en bilolycka och jag mådde skit. Jag var helt förstörd och han var där och stöttade mig och vi kom varandra närmare än jag kommit till någon annan person, vi var tillsammans så ofta så vi nästan hade flyttat ihop(fortfarande som vänner).

    Kort därefter bestämde jag mig för att gå vidare med mitt liv och vardagen och då klickade det direkt, väldigt naturligt trots att det alltid varit vänskaplig kärlek mellan oss liksom, trodde vi...
    Nu bara sex månader senare planeras bröllop om ca. ett år. Visst det gick fort men vi har gått igenom så mycket med W död och jag har hänt honom sedan jag var 14 så han är ingen främling direkt. 
    Oj, vilken historia! Lycka till till er! :) 
Svar på tråden hur blev ni ihop?