Inlägg från: niamh |Visa alla inlägg
  • niamh

    hur blev ni ihop?

    Åh, vilken härlig morgonläsning den här tråden var! Man blir ju så glad av att läsa om alla lyckliga kärlekshistorier :)

    Själv såg jag min M2B för första gången på en alternativ nattklubb i Skottland. Han hade snedlugg, en massa piercings, converse, skinny jeans och en väldigt utmärkande hoodie - sånt där som jag faller för! Pratade inte med honom då, men spanade en hel del ;) Några veckor senare var jag och mitt kompisgäng där för att partaja igen och när jag kom tillbaka till vårt bord efter ett toabesök satt HAN där, bland mina vänner! Det visade sig att vi hade de flesta vänner gemensamt, men varenda gång det hade varit fest eller middag hade vi lyckats gå om varandra! Vi pratade en hel del den kvällen, men bytte inte ens nummer. Veckorna gick och vi sågs ute igen, men då verkade han inte det minsta intresserad och jag kände mig riktigt dissad! Ett tag senare gick vi ut för att fira min bästa väns sambo som fyllde jämnt - och då var han där igen! Den här gången var jag lite mer påstridig och då visade det sig att han hade "tagit ett steg tillbaka" för att en av våra gemensamma vänner hade uttryckt att han var intresserad av mig... Klurig situation, men vi följde våra hjärtan och gick hem till M2B's lägenhet och käkade paninis mitt i natten . Satt uppe och pratade om allt och inget tills solen gick upp och sedan bjöd han  mig på en smoothie-date. Sedan dess har det varit vi, i ur och skur. Sommaren 2009 flyttade han med mig till Sverige när jag blev gravid och nu planerar vi både bröllop och lillasyskon :)

  • niamh
    zvartaliljan skrev 2011-03-17 10:08:30 följande:
    Just det där är ju något alla gäster kommer fråga...o vi känner att vi måste koka ihop en liten lögn där för sanningen går nog inte hem hos den äldre generationenOskyldig

    Jag hade precis blivit singel, han hade precis flyttat till Sverige. Jag var förbannad på mitt ex o svor o sa till min bästis att jag skulle bara vilja ha en KK utan en massa kärleksblafs inblandat...bästisen träffar Mr.F på en privatfest o han säger att han vill ha en "svensk bitch" som han hört talas om så mycket, att det finns svenska tjejer som tar vad de vill ha o bossar o inte en massa romantisk dynga. Så ja...min kompis kunde ju bara le när hon hörde detta o ringde upp mig o sa "jag har hittat en kille till dig". Det tog två dagar sen träffades vi och det blev inte riktigt som någon av oss tänkt sig...han ytvecklades till värsta romantikern som gav mig blommor varje helg o uppvaktade mig på alla sätt o vis o ja, 7 år och två barn senare ska vi gifta oss....

    HUR förklarar man en sån här historia på festen liksom?? Kan ju knappast säga att "ja egentligen ville jag bara ha en KK men han hängde sig kvar"
    HAHA! Vad underbart! :D Kanske lite väl magstarkt för de äldre gästerna dock, som sagt ;) "Vår låt" är Crazy Bitch med Buckcherry, vi vill gärna spela den på bröllopsfesten men vet inte riktigt om det kommer uppskattas av de äldre gästerna, haha! (den vackra texten kan man läsa här, hehe... www.metrolyrics.com/crazy-bitch-lyrics-buckcherry.html)
Svar på tråden hur blev ni ihop?