• Sanna J
    Äldre 25 Jan 14:00
    9083 visningar
    41 svar
    41
    9083

    SAMBOS: Hur ofta hörs ni under jobbtid?

    En fråga som kom upp på jobbet under lunchen hos oss, nyfiken hur det är för er därute.. :)

    Ni som är sambos:

    Hur ofta hörs ni med era respektive under dagen/då ni båda/ena jobbar?
    SMS/Samtal?

  • Svar på tråden SAMBOS: Hur ofta hörs ni under jobbtid?
  • Äldre 25 Jan 21:02
    #11

    Vi skickar många sms till varandra under dagen varje dag vi är på jobb. Min sambo kommer till sitt jobb strax efter att jag kommit till mitt så det brukar vara han som hör av sig när han kommit dit. Det brukar inte vara nåt speciellt som har hänt utan vi skickar kärleksförklaringar till varandra och berättar hur mycket vi saknar varandra och vad vi ser fram emot att få göra tillsammans efter jobb, min sambo ringer alltid mig när han har lunch och ibland fler gånger, bara för att få höra min röst  och se så allt är bra och för att vi alltid längtar efter varandra och till att få komma hem och mysa. Och då har vi ändå jobb vi trivs med båda två och ingen av oss jobbar heltid och vi jobbar nära varandra och vi har nära från jobb hem. Vi är ifrån varandra max 8 timmar. Jag slutar först och går ofta inom min sambos jobb bara för att få en kyss innan jag sticker hem. Ibland väntar jag på honom så vi kan åka hem tillsammans. Och jag behöver aldrig tjata och påminna om vad han ska handla för sånt gör vi alltid tillsammans. Nu tror ni säkert att vi nyligen träffats och är nykära men så är det inte. Som min signtur avslöjar så har vi varit tillsammans sedan 1995-11-17 dvs i drygt 15 år och vi har tre barn som är 8, 9 och 13 år.

  • turbov­ampyri­a
    Äldre 25 Jan 21:08
    #12

    Om vi båda befinner oss på jobb eller jag skola så är det väldigt ovanligt att vi hörs av. När jag är hemma så brukar jag sms honom om lite småsaker. Jag förväntar mig ingen respons för jag vet att han är väldigt upptagen. Ringer gör jag bara i akuta fall eller om jag vill något viktigt. Han kan ringa ibland från jobbet men det är ovanligt. Sms får jag nästan aldrig.

  • Precio­us Love
    Äldre 29 Jan 13:29
    #13

    Vi har varit tillsammans sen -03 och hörs av dagligen när han är på jobbet. Själv är jag mammaledig/studerar hemifrån. Jag hoppas på att det aldrig ska "lägga sig", även om det vissa dagar bara är minutslånga samtal så ser jag framemot dom varje dag. :)


    Because love should be celebrated - 7 juli 2012
  • Smuppr­a
    Äldre 29 Jan 13:49
    #14
    Chicita skrev 2011-01-25 14:34:55 följande:
    Det är väldigt olika. Min sambo ringer mig på jobbet, bara om det är något jätteviktigt.
    Jag ringer säkert 1 gång om dagen till honom, minst. Men det är för att han alltid glömmer tiden vi ska käka eller för att han har glömt något eller städat undan något viktigt som jag behövde eller så...
    Han är världens mest ofokuserade men samtidigt superfokuserade människa...
    Han kan jobba och programmera på 3-4 datorer samtidigt.
    Men att komma ihåg att han skulle köpa mjölk på vägen hem från jobbet är omöjlig om man bestämmer det kvällen innan Flört 
    Haha. Min sambo är likadan. Han fokuserar stenhårt på det han håller på med och allt annat är totalt borta från honom då. Så visst kan han fixa massor med det han håller på med, men att köpa mjölk på vägen hem glömmer han högst troligen, även om jag påminde honom vid lunch... Så jag ringer rätt ofta. Om jag inte vet att det är olämpligt den dagen.
    Han ringer när han vill något speciellt eller bara för att fråga hur jag mår. Hans samtal varierar väldigt. Ibland flera gånger på en dag, ibland inget på flera dagar.
  • Aniara­4
    Äldre 29 Jan 14:15
    #15

    Oftast en gång om dagen eftersom min sambo jobbar väldigt olika länge beroende på hur mycket han har att göra och om han har flow, så jag vill veta om jag ska vänta på honom eller äta middag ensam. Jag kan önska att han skulle skicka lite fler gulliga sms, det har han nästan aldrig gjort, inte ens i början.
    Om jag jobbar natt ringer vi och säger godnatt.

  • Äldre 29 Jan 14:21
    #16

    Vi mailar, smsar och ringer flera gånger per dag....ofta bara för att höra varandras röst! :)

  • skrutt­isOmuf­fis
    Äldre 3 Feb 12:48
    #17

    1-3 gånger per dag är väl normalt för vår del... Bara för att höra hur den andre mår, om man ska köpa mjölk och hur det gick med ditten och datten... Flört

  • Hotlen­a
    Äldre 3 Feb 12:58
    #18

    Ett samtal eller sms brukar vi alltid hinna med medan vi är på jobbet. När vi kommer hem (vid 17-18 snåret) så har vi alltid en liten träff i köket och berättar hur vår dag har varit och om det hänt nåt skoj/tråkigt under dan. =)

    1995 11 17: Wow, det är verkligen imponerande! En sådan kärlek man hoppas att man själv fortfarande har efter så lång tid. Underbart att höra att det finns riktigt kärlek som varar. Jag vill inte se mer skillsmässostatistik =/ Jag vill höra solskenshistorierna! Tack! =)  

  • Emelie 87
    Äldre 3 Feb 13:15
    #19

    Ett och annat sms blir det väl lite då och då under dagen. Men inget sms-bombande. :)


    En fästis, två barn, oändligt med kärlek
  • S2011
    Äldre 3 Feb 13:43
    #20

    kan nog bli nån 5-6 sms under dagen.
    ringer gör vi bara om det är något särskilt viktigt.

Svar på tråden SAMBOS: Hur ofta hörs ni under jobbtid?