Inlägg från: förlovadflicka |Visa alla inlägg
  • förlovadflicka

    Här skrattar vi åt allt som kan el gått fel den stora dagen =0)

    Zelmah skrev 2011-01-20 14:10:56 följande:
    jag är rädd att jag ska snubbla i sjön haha! Ska bli "levererad" till vigselplatsen med båt, så jag får verkligen inte ramla i vattnet när jag ska hoppa i land! Förvånad Det hade verkligen vart katastrof, men min blivande får se till att ta emot mig ordentligt från båten! huhh tänk om jag skulle dra ner honom i vattnet oxå Skrikandes... hehe nä..ska nog gå bra ändå..

    mensfläckar på klänningen hade ju inte vart nån höjdare heller. hoppas min hellweek inte infaller just det datumet.. har annars en tendens att blöda igenom då jag kan få riktiga störtfloder haha!
    Man kan få tabletter som skjuter upp den av läkare om man vill :) Ska fixa såna om jag har otur då :P
  • förlovadflicka
    Moster Stina skrev 2011-01-20 17:18:38 följande:
    Varning för sådana tebletter!
    Jag hade ett dstansförhållande föut och tog sådana rätt ofta när vi skulle till att ses.

    Det blev som att allt rasade i mitt liv. närapå självmordsbenägen-varje gång. och man fattar ju inte själv att det liksom inte är på riktigt!
    Det var min pojkvän som slutligen märkte skillnaden direkt, f o m de dagar jag då jag slutade ta dem.
    Då blev jag en ny människa. varenda gång!
    Slutade sen ta dem  överhuvudtaget och mitt liv blev underbart!

    Har en kompis som blev likadan av dem...så det var därför jag överhuvudtaget visste att det kunde bli så...

    Så OM du skall ta dem, förslår jag att du provar några ggr först, så du vet vem/vad du ger dig in i! Inte kul om du skulle hata livet och BARA gråta av sorg på din bröllosdag precis!!!
    Lycka till!
    Oj! Det lär jag ju inte våga. Shit, då är det bara att hålla alla tummar och tår... Fast det lär bli skit ändå, fy, nu blev jag jätteorolig, mår alltid jättedåligt :O 
  • förlovadflicka
    Blåbärsson skrev 2011-01-20 19:29:53 följande:
    För er som är oroliga för mensen kan jag tipsa om att börja använda en såkallad menskop (mooncup). Fungerar toppen vid störtblödningar utan att läcka igenom. Bara man hinner öva lite på att sätta in den. Är man fortfarande orolig kan en tun binda fånga upp ev läkage. Sen jag började med menskopp  för två år sedan kan jag ibland glömma att jag har mens. Det har bara hänt några få gånger att det läkt igenom och det var mest i början innan jag fått in snitsen ordentligt eller om jag helt glömt att tömma på hela dagen.
    Är inte att blöda igenom jag är orolig för, bara det att de första två dagarna mår jag riktigt riktigt dåligt och värktabletter hjälper inte alltid. Och tänk vad mycket jag kommer gråta!!! Nej, fy, hoppas jag slipper det! XD
Svar på tråden Här skrattar vi åt allt som kan el gått fel den stora dagen =0)