• - Brudar i Karlstad/Värmland -

  Sön 23 jan 2011 18:49 Läst 73417 gånger Totalt 754 svar
  Visar endast inlägg av sahu - Visa alla inlägg
 • Sön 23 jan 2011 18:49 #93

  Hej alla Karlstadsbrudar!

  Jag har helt glömt att jag har ett konto här och kände nu att ville kolla lite forum för att få tips och idéer.
  Det här känns som en väldigt passande tråd för mig, då jag är en norrlänning boende i Stockholm men som ska gifta sig i Hammarö kyrka den 2 juli :)

  Så jag behöver lite tips!

  Bra frisör för håruppsättning?
  Och nått ställe som kan hjälpa till med sminket? Inte allt för dyrt dock...

  Vart beställer ni er tårta någonstans?

  Jag kan rabbla upp hur många frågor som helst känner jag. Men jag tror jag avvaktar lite och ser om svaren dyker upp så småningom ändå :)

 • Ons 15 feb 2012 08:53 #495
  Minskattn och Rosi ni får gärna meddela mig måtten på borden om ni ändå ska dit och mäta. Vi ska ju också hålla till där och har för mig att vi mätt borden till 180x90cm och har därför utgått från det. Men skulle det inte stämma så säg jättegärna till! :) Vi har lite svårt att åka dit då vi ju bor i Stockholm.

  Vi har också tänkt att köpa knoppalakan men vet inte hur vi ska göra med löpare. VIll ha något i svart som är lite smalare än vanliga löpare att lägga på borden. Vart finns det organzalöpare?

  Ha en fin dag!
 • Tor 16 feb 2012 10:25 #497
  minskattn Ja det lät lite dyrt tycker jag med. Jag komemr inte ihåg exakt vad hon sa för pris, men jag har helt enkelt utgått från denna sida och stämmer det inte så tycker jag att de ska se till att ändra sidan! http://www.hembygd.se/index.asp?lev=25735   Men vi ska ringa och dubbelkolla sen, blir lite nervös nu :S

  Om du ändå ska testa att duka osv. får du gärna meddela om hur många bord de har och kanske ta lite bilder? :) Om alla vi bjudit kommer så blir vi också kring 66 personer ungefär. Enligt vad vi tyckte när vi va där och kikade kändes det som att det skulle bli trångt att duka för så många där inne. Speciellt då vi gärna vill ha minst 3 "tungor" istället för U-bordsdukning. Sen ska vi dessutom ha buffé och det är ju lite skåp m.m. i lokalen som tar plats. Så vi har en plan på att hyra ett tält och ställa ute på grusplanen där och ha middagen där. (Hoppas på kanonväder!) Men vore skönt att veta att det går att va där inne OM det skulle ösregna eller liknande.

  Du får ursäkta att jag frågar och tjatar så mycket, men är så svårt då eftersom (som sagt) vi bor i Stockholm och kan ju inte pendla till Kil var och varannan helg :)

  Vilka fina löpare! Ska kolla runt lite där och se om de har svarta. Annars hittade jag dessa igår som jag funderar på att köpa :) http://www.duni.com/sv/for-ditt-foretag/evenemang-speciella-tillfallen/romantik/SE161493-lopare-dunicel-damast-svart.aspx

  Ha det så bra!
 • Tor 16 feb 2012 19:23 #498

  Nu har vi dubbelkollat vad vi hyr hembygdsgården i Kil för och vi har ett billiagre pris. Men det är för att vi bokade redan för ett år sedan. Därefter har dom höjt priset men eftersom vi bokade innan höjningen får vi till det gamla priset. Tur det! För 5000kr skulle ställa till det rejält för oss just nu och skulle förmodligen behövt avboka isf. Så är glad att vi kollade upp det!

  Hoppas det går bra för er imorrn!

 • Fre 17 feb 2012 12:31 #500

  Är det någon utav er Värmlänningar som har koll på nån bra solist i Karlstadsområdet? Eller tips på vart jag kan leta efter det?

 • Fre 17 feb 2012 20:01 #503
  DuÅjag skrev 2012-02-17 19:45:54 följande:
  jag har en kompis som är otroligt bra på att sjunga (hon ska sjunga på mitt bröllop)
  hon har sjungit på dop och begravningar innan!
  Okej! Skulle man kunna ta kontakt med henne på något sätt eller skulle du kunna fråga? Vet du vad hon skulle vilja ha betalt för att sjunga typ 2 st låtar under en vigsel?
 • Lör 18 feb 2012 23:15 #507
  DuÅjag skrev 2012-02-18 23:01:17 följande:
  Ja jag ska kika med henne så snart jag kan! Tror hon tar ca 500:- för två låtar men ska dubbelkolla även detta!
  jag har lagt ut en låt med henne på min blogg som du gärna får kika på:)
  www.livetsomguldfisk.blogg.se

  Det gick inte att kika på klippet, stod att det är privat...går det kolla på nåt annat sätt? Men dubbelkolla gärna med henne och säg att vi är intresserade och om hon skulle vilja ställa upp på det :)
 • Lör 18 feb 2012 23:18 #508
  Rosi Tack för hjälpen med alla bilder och information! :)
 • Mån 20 feb 2012 08:34 #513
  DuÅjag skrev 2012-02-19 22:38:56 följande:
  oj, typiskt! men jag har ändrat inställningen nu så det ska gå!:) bara å kika!:)
  Jag har pratat med henne och hon skulle absolut kunna göra det sålänge hon inte
  jobbar. Vilket datum va det ni gifter er?
  Ja, nu gick det att lyssna! Hon är riktigt duktig! :D Vi gifter oss den 9 juni i Kil, det kommer (förhoppningsvis) vara utomhus. Hur tidigt har hon koll på om hon jobbar eller inte tror du? Jag sa bara dubbelkolla med min blivande, men jag är ganska säker på att jag vill att hon sjunger på vårt bröllop, om hon nu kan :)
 • Ons 9 maj 2012 20:46 #578

  Låter som en riktigt bra idé med att byta tjänster med varandra! Tyvärr så bor ju inte vi i Värmland så kommer tyvärr bli svårt för oss att bidra med något. Däremot så om det är några som behöver Knoppa-lakan så kommer vi ha sjukt mycket sånna till övers. Nu vet jag ju inte i förväg hur många som kommer se okej ut, men minst 15st skulle jag räkna med. Dock så kommer jag nog vilja försöka sälja av dessa till halva priset (10kr/st) om de då ser schyssta ut. Vi gifter oss om exakt en måndag, 9 juni, så därefter kan jag höra av mig om vad som vi har att dela med oss utav.

  Hur går det för alla med planeringen? Jag känner mig sjukt stressad, känns som om tiden bara går fortare och fortare och man hinner med mindre och  mindre. Men det går väl ihop tillslut förhoppningsvis :)

 • Fre 11 maj 2012 08:40 #583

  Vi gifter oss 9 juni (om 4 veckor!! :S) på Kils Hembygdsgård. Håller tummar och tår för okej väder!

 • Fre 1 jun 2012 09:42 #610

  Urs vad tiden går fort. Nu är det snart bara en vecka kvar innan vi gifter oss! Sitter och uppdaterar väderprognoser varje dag för att se vad det kan bli för väder, eftersom vi tänkt ha vigsel utomhus och ännu inte har nån plan B. Kan ju säga att just nu ser dte inte allt för ljust ut. Svinkallt och spöregn. Kollar yr.no, väderkanalen.se och smhi.se, yr prognos ser bäst ut hittills, så just nu håller jag tumamr och tår för att dom har rätt! Hahaha, men som min m2b säger så är det alles för tidigt att säga nåt än, men ändå, lite nervöst börjar det bli!

  Hur går det för er andra?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll