Inlägg från: Zelmah |Visa alla inlägg
  • Zelmah

    Vilken resa hade ni valt?

    3:an.
    Inte alls nyfiken på Florida däremot på NY och på västkusten, då främst San Fransisco. Men jag röstade 3 för att jag själv personligen alldrig skulle vilja åka med ett sånt megafartyg. Jag vill vara närmare havet om jag är ute på sjön, plus att jag förmodligen skulle få panik på upplägget och det klientel av folk som är där. Och pool är inget för mig jag vill bada i havet och ligga på en strand. Passar liksom inte min person och smak, jag föredrar det enklare och mer jordnära. Men vi är alla olika. Jag hade hellre seglat precis som Etheleglin.

    NY hade vart spännande annars, min bror var salig efteråt och till och med min pappa som var jätte negativ till att åka dit var såld efter att han hade vart där och vill åka tillbaka igen och han kallar ändå stan för "human disaster" haha! Han älskar annars naturen o havet mer än stad menhan gillade NY starkt.

    Bila kan vara ett schysst sätt att få frihet att själv välja hur länge man stannar på varje plats och man kommer kanske lättare i kontakt med folket och vardagen där än om man tillbringar tiden på ett lyxhotell i Florida. Men allt beror ju lite på vad man har för mål med semester, vila o slappa eller uppleva saker o ha lite äventyr.
    Den som bara vill vila relaxa o sola väljer väl 1:an den som vill kombinera vila o upplevelse kanske väljer 2:an och den som vill fokusera mest på upplevelsen kanske 3:an men även där kan man ju få in relax med! Nä jag vet inte... vad är upplevelse egentligen? Det är väl subjektivt, någon tycker väl att det är en jätte upplevelse att hänga på en lyxkryssare andra att det är att möta locals... hmmm

    Nä nu får jag sluta sväva ut så mkt... Tyst

Svar på tråden Vilken resa hade ni valt?