• 20110820

    Vilken resa hade ni valt?

    Alternativ 1:  Flyg till Fort Lauderdale, Florida. Bila i Florida ca 10-14 dagar, kliva på Allure of the Seas (världens största kryssningsfartyg), kryssa 7 dagar och sedan flyga hem.

    Alternativ 2: Flyg till New York, spendera 5-7 dagar där, flyg till Fort Lauderdale och samma kryssning som alternativ 1. Sedan flyga hem från Florida.

    Alternativ 3: Flyg till Kalifornien och bila under 2-3 veckor och då besöka bl.a. Los Angeles, San Diego, Las Vegas, San Fransisco sedan flyga hem igen.

    Ska sägas att resan förmodligen kommer att ske under mars månad nästa år. Och vi säger också för enkelhetens skull att samtliga alternativ kostar exakt lika mycket. Vilket alternativ hade ni valt?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-12 15:00
    Tillägg: Kryssningen är i Karibien men det tror jag de flesta förstår
    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Vilken resa hade ni valt?
  • Future Mrs S

    New york! perfekt kombo först storstad och sedan en härlig kryssning jag är avundsjuk! :)

  • 20110820
    Future Mrs S skrev 2011-01-12 15:02:54 följande:
    New york! perfekt kombo först storstad och sedan en härlig kryssning jag är avundsjuk! :)
    Jo, NY är min absoluta favoritstad men det som gör att jag tvekar är att vi planerar att åka i mars. NY är ingen höjdare i mars. Att vi kommer att åka dit råder det inga tvivel om men vi kanske gör det till en separat resa och då åka under våren, tidig sommar eller innan jul
  • SnartFruSir

    Jag hade valt 1. Det är fantastiska stränder och restauranter i Fort Lauderdale. Vill man shoppa ligger det flera outlets på vägen. Vi hade själva planer på att göra en liknande resa, men med start i Orlando (för alla amusements parks) och sedan landa i Fort Lauderdale. Glöm inte Key West när ni ändå är där. ;)

  • Oberon

    Absolut nummer 1, massvis att se, bättre klimat än new York och ni kan göra massor i Florida! Shopping, beacher, småöar, everglades, Key west och så vidare och så vidare.

    Sen är jag själv jätteförtjust i kryssningar, tycker det är så fantastiskt lyxig känsla att packa upp och ha en fast bas men ändå se nya saker varje dag.

    En sak bara, snåla inte på hyttkategorin, se till att få en bra hytt!

  • TheD

    Jag har redan gjort det där när jag bodde i USA (dock inte kryssningen) så jag skulle  nog göra en kombination med hawaii och kryssning iaf.. :)

  • Emelie 87

    Tvåan låter ju helt underbar. :)


    En fästis, två barn, oändligt med kärlek
  • Fårävvör

    Jag var i san Diego i slutet av april och det var rätt kallt där då! Är inte säker på om det var normalt väder där då, men det var riktigt kallt och blåsigt... Däremot har jag gjort en liknande biltur genom Kalifornien och det var underbart (men i spetember)

  • Lissie84

    Röstar på 1.

    Skulle få krupp på att vara i en storstad så länge, då är det mycket roligare att bila runt och se och uppleva saker för att sen åka på kryssning. Låter hur härligt som helst!  

Svar på tråden Vilken resa hade ni valt?