Inlägg från: 20110820 |Visa alla inlägg
  • 20110820

    Vilken resa hade ni valt?

    Alternativ 1:  Flyg till Fort Lauderdale, Florida. Bila i Florida ca 10-14 dagar, kliva på Allure of the Seas (världens största kryssningsfartyg), kryssa 7 dagar och sedan flyga hem.

    Alternativ 2: Flyg till New York, spendera 5-7 dagar där, flyg till Fort Lauderdale och samma kryssning som alternativ 1. Sedan flyga hem från Florida.

    Alternativ 3: Flyg till Kalifornien och bila under 2-3 veckor och då besöka bl.a. Los Angeles, San Diego, Las Vegas, San Fransisco sedan flyga hem igen.

    Ska sägas att resan förmodligen kommer att ske under mars månad nästa år. Och vi säger också för enkelhetens skull att samtliga alternativ kostar exakt lika mycket. Vilket alternativ hade ni valt?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-12 15:00
    Tillägg: Kryssningen är i Karibien men det tror jag de flesta förstår
    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Vilken resa hade ni valt?
  • 20110820
    Future Mrs S skrev 2011-01-12 15:02:54 följande:
    New york! perfekt kombo först storstad och sedan en härlig kryssning jag är avundsjuk! :)
    Jo, NY är min absoluta favoritstad men det som gör att jag tvekar är att vi planerar att åka i mars. NY är ingen höjdare i mars. Att vi kommer att åka dit råder det inga tvivel om men vi kanske gör det till en separat resa och då åka under våren, tidig sommar eller innan jul
  • 20110820
    Olga skrev 2011-01-21 02:05:03 följande:
    Skit bra idé... men undrar hur kan dem kosta lika mkt? Båda låter väldigt spännande men jag hade skippat nog New York, för att många tror att det är bättre än det verkligen är... har många kompisar som har varit där o alla pratar om stanken, smutsen, avgaser....o att det finns inte så mkt att se som man tror... Florida är varm o man kan njuta av värme o havetr medan man väntar på den underbara kryssningen!!! Börjar undra om det är bättre än våran idé om Maldiverna eftersom man för se så mkt mer!!???!!! Dags att prata med min m2b heheh
    De kanske inte kostar exakt lika mycket, jag skrev så för att inte priset skulle avgöra utan själva resan.

    Jag har varit i NY 11 gånger och jag älskar den staden trots smuts och avgaser (som ju finns i alla världens storstäder)...
  • 20110820
    Catta skrev 2011-01-24 14:23:24 följande:
    Är det bara jag som undrar hur mycket dessa resor kostar? :)
    Beror väl på vad man gör det till men vi räknar med ca 70-80 000 och det lutar åt att vi kommer att välja alternativ 1
  • 20110820
    Etheleglin skrev 2011-01-25 11:42:10 följande:
    Valde alternativ 3 men egentligen inget av dem!

    Jag har seglat i Karibien och det är verkligen helt fantastiskt. Karibien ska absolut upplevas från båt, men inte ett jäkla kryssningsfartyg! Jag hade fått nippran av att vara "inlåst" ombord, inte kunnat segla vart jag ville, stanna hur länge jag ville på varje ö, segla vidare när jag tröttnat, bada i havet när jag ville osv.

    Florida skippar jag gärna, men New York hade varit kul i några dagar. Har bara varit där en kort-kort sväng tidigare. Men bila på semestern? Nej tack. 
    Positiva klubben!

    Jag är ingen seglare och inte heller min blivande så det känns inte riktigt som ett alternativ. Har hört bara positivt om kryssningsfartygen och jag ser inte att vara "inlåst" som ett problem.
    Jag älskar också roadtrips så jag ser det inte riktigt som att "bila", det är ju tur att vi är olika.
Svar på tråden Vilken resa hade ni valt?