Inlägg från: Liina86 |Visa alla inlägg
  • Liina86

    Maldiverna bästa hotellet?

    Vi har inte råd med de riktiga lyxhotellen men vi tror att det kommer bli underbart ändå. Ska bo på Kuramathi Island resort i 10 dagar i juli.


    Hur mycket betalar ni för era resor? Vilka flyger ni med?

  • Liina86

    Vi är nu tillbaka efter vår resa till Kuramathi Island Resort. Vi bokade inte genom resebyrå utan bokade direkt med flygbolaget (Qatar Airways) och hotellet. Allt var helt fantastiskt. Vi valde att bo i en Beach Villa och den var hur vacker och mysig som helst så jag är glad att vi inte la mer pengar på något dyrare boende. Sedan hade vi valt att ha Select all inclusive vilket innebar att vi kunde äta på vilken som helst av öns restauranger, dricka i barerna och äta glass i den italienska glassbaren med hemgjord glass utan att betala en krona extra. Det var helt fantastiskt =) Den enda som inte ingick var hummer, dyra whiskeysorter och cigarrerer i den kubanska cigarrbaren.

    Det fanns också ett otroligt vackert rev där man kunde snorkla och vi tog även dykcertificat. Såg hundratals färggranna fiskar, hummrar, sjöstjärnor, sjögurkor, hajar, rockor och sköldpaddor.

    Servicen på hela ön var helt exceptionell och jag kan verkligen rekommendera den här ön till alla.

Svar på tråden Maldiverna bästa hotellet?