Inlägg från: Thinkerbelle |Visa alla inlägg
  • Thinkerbelle

    Maldiverna bästa hotellet?

    Min bli Anders jobbet på Reethi Rah i 8 mnd og sa at det var paradis på jord. De har også water villas. Vi reiser dit på vår honeymoon:)

  • Thinkerbelle
    Oberon skrev 2011-01-11 14:51:11 följande:
    Jag jobbar på en resebyrå som säljer väldigt mycket Maldiverna (Select Travel) och jag skulle säga som nummer ett Reethi Rah om man gillar den mer moderna stilen, många älskar också  Six senses hotellen, Soneva Fushi och Gili som är mer avslappnat barfotalyx. Sedan finns det massor emd andra fantastiska hotell i olika stilar, storlekar och prisklasser.

    Så det är svårt att säga vilket som är det är bästa, bättre att försöka hitta det som är bäst för er :)

    Men skicka ett mail eller slå en signal till jobbet så kan jag ge tips (vet inte om man får göra sån här reklam här, men det är ju ett svar på en fråga :)

    Mitt nummer är 08-54501369 eller te at selecttravel.se
    Vi reiser med Select Travel, og drar som sagt til Reethi Rah og Kanuhura - can't wait!
    Forøvrig er vi SVÆRT fornøyd med servicen vi fikk hos Select Travel:) Tusen takk:)
  • Thinkerbelle

    Vi er tilbake fra vår semester på reethi rah og kanuhura, og det var som en drøm! All den luksusen du kan tenke deg, fantastisk service og nydelige omgivelser! To Veldig forskjellige øyer: kanuhura var laid back og barefoot luxury, mens reethi rah var mer chic og moderne luksus hvor man var mye mer dressed up.. Vi skal definitivt tilbake:) spør gjerne om det er noe spesifikt du lurer på TS:)


Svar på tråden Maldiverna bästa hotellet?