• mia2010

    Varning för Lomma Foto, Skåne

    Vi gifte oss i somras och anlitade Kasper på Lomma Foto.
    Det var ett stort misstag och jag vill varna andra för att anlita honom.!
    Porträttbilderna blev fina och han hade väldigt många fina bilder i sin studio, men vi köpte en heldags fotografering med kyrka och fest och det kändes mycket slarvigt gjort. Han fotade inte kyrkan eller festlokalen, han fotade inte alla gästerna, inte ens de som satt vid honnörsbordet och uppenbarligen är nära släktingar. Det finns inga bilder på min mans familj eller släktingar. Jag fick EN bild tillsammans med mina föräldrar. Mycket tråkigt och bittert när ma nbetalar dyra pengar för någon man tror ska vara proffsig.

  • Svar på tråden Varning för Lomma Foto, Skåne
  • mia2010

    Hej igen!
    Han är en duktig fotograf och bilderna han har tagit och har på sin hemsida är fina. Men jag är ledsen över de bilder som aldrig blev tagna pga enligt min mening slarv från hans sida.
    jag kan gräma mig för att jag inte hade mer koll på honom under festen eller frågade om han tagit porträttbilder och gruppbilder mm, men vi hade ett stort bröllop och jag hade annat att tänka på och förväntade mig att det skötes atomatiskt. Jag hade försökt få kontakt med honom veckorna innan för att disskutera vad jag ville ha fotat men han ringde inte upp förens dagen innan och då var jag väldigt stressad och jag tänkte nog att offerten var tydlig nog och hade en bild av vad det skulle innfatta. Det grämer jag mig också för att jag inte var övertydlig.
    Enligt offerten skulle fotograferingen innefatta
    1 Klassiska bröllopsbilder - som vi tog ute och som vi är nöjda med.
    2. Vara på plats i kyrkan och fota gästerna - vi var precis klara med porträtten en stund innan så det hann han inte för då skulle han gå och köpa lunch (?)  Han fotade folk dock när dom gick ut ur kyrkan. Fast då tittade dom flesta ner i marken för att de samtidigt gick ner för en trappa. Han fotade aldrig kyrkan.
    3. Innan middagen skulle han fotografera samtliga gäster och  föräldrar och viktiga gäster  -det antog vi gjordes under mingeldelen när vi inte var närvarande vilket inte gjordes. Vi påpekade detta men fick endast undanflykter till svar att det var inget som var bestämt utan mer beror på tillfället. Nu i efterhand har gästerna även berättat att han stått och visat sina fotoböcker istället för att fota.
    4. Fota gästerna under middagen och festen- gjorda han men när folk göra andra saker och inte tittar in i kameran
    5.Vi fick alla bilder på DVD, en fotobok med utvalda bilder och en fotoram med 3 bilder.
    Jag ville bara som sagt bara varna er andra. Vi har betalat och avslutat affären, kändes bara som vi ville få det överstökat.

Svar på tråden Varning för Lomma Foto, Skåne