Inlägg från: Snigel Bee |Visa alla inlägg
  • Snigel Bee

    Lurar en köper på köp & sälj?

    Jag undrar om det är någon av er som har fått någon som är intresserad av att köpa en vara av er och det låter väldigt lurt?
    Fick en som vill köpa klänningen som jag har lagt ut som bor i USA och vill skicka klänningen som är till salu till nigeria till sin client?! Vill ge mer betalt än d ja begärt och frågade efter paypal ID el annat som jag använder. Skrivit adressen till denna "clienten" och påstår att hon ska överföra pengar direkt!
    Någon mer som känner igen denna personen?

  • Svar på tråden Lurar en köper på köp & sälj?
  • Snigel Bee

    Va konstigt jag har skrivit! :S hoppas ni förstår ändå! Behöver soooova!

  • Snigel Bee

    Oj! Misstänkte att det var något väldigt lurt! ska se om jag hittar det inlägger du pratar om!

  • Snigel Bee

    Dumma nya sida! Vart finns sökfunktionen för inlägg?!

  • Snigel Bee

    Ååååh nu har jag fått ett till mail från en vill köpa min klänning!! Det är exakt samma person som sist! =/// Denna gång så spelade jag med! Skrev "mina" bank detaljer (hittade på), ska se va d svarar! Undra hur många de faktiskt lyckats lura så här!

  • Snigel Bee
    Forumvärd skrev 2011-02-09 14:52:46 följande:
    Usch

    Polisanmäl det för det verkar ju vara någon som satt det i system.
    God fortsättning på 2011
    Men undra om det ens kan göra nåt åt saken! Ja deffinitivt nån som satt det i system! Hållt på o mailat dem fram och tillbaka och nu dessutom fått ett bevis för att det har betalat! Alltså dom har vidarebefodrat ett mail från deras bank (Bank of texas) som ser väldigt bra ut, som visar på att dom har gjort överföringen av pengarna.
  • Snigel Bee
    SnartFruSir skrev 2011-02-09 16:27:48 följande:
    Det är nu bedrägeriet börjar vad jag läst. De har någon ångergrej hos dem som gör att deras bank kan kräva tillbaka pengarna. Så vänta med att skicka din klänningen till din bank har bekräftat att det inte går att de snor tillbaka dem.
    Jag VET att d ljuger så tänker inte skicak min klänning någonstans!! Denna gång så tog ja de ett steg längre och mailade med dem ett tag för att se vad d säger osv! Sen hittade jag bara på ett banknr så ja vet att d omöjligt kan vara så att d har lagt pengar!! Har lust att skicka deras mail till er, spec den me" bekräftelse" från deras bank! De ser rätt proffigt ut ändå!
Svar på tråden Lurar en köper på köp & sälj?