• serenity

    bäbis-sug

    mattiasFästmö skrev 2010-12-16 21:03:58 följande:
    Jag vill mest checka med er här om det är jag som är galen eller om det finns fler som mig. För skulle du fråga de flesta i min omgivning så skulle de säga att jag är galen, eller åtmistonde hormonstinn

    Nu till mitt 'problem'. Jag är så galet bäbissugen. Så galet galet galet. Jag ser bäbismagar överallt, jag läser bloggar om gravida och känner hur det suger till i magen nästan. Jag kan gå i affärer och ta i bäbiskläder och ja. Jag längtar på fruktansvärt efter en bäbis. Att få vara gravid, när man plussar, hela graviditeten, förlossningen, allt! Det hela blir ju inte bättre av att flertalet av mina vänner är gravida/försöker bli gravida eller har bäbis.

    Och varför jag inte bara slänger ur pstaven och kaninar tills jag plussar? Jo, förnuftet. Vi pluggar båda två just nu, även om jag jobbar på sidan om. Min man vill bli klar med sin utbildning och börja jobba innan vi börjar försöka, för att han vill inte känna någon stress över framtiden när vi väl plussar utan bara glädje. Och det är förnuftigt, och jättebra. Och det tycker ju jag med. Dessutom har han ett år kvar av sin utbildning bara, knappt det, så det är ju inte lång tid, egentligen. Men känslo-jag kan nästan börja gråta när jag inser att det kommer åtminstonde dröja ett helt år innan vi ens kommer kunna börja försöka. Och sen så kanske det tar ett tag innan pstaven går ur systemet, och så blir man ju inte gravid direkt. Och detta faktum kan göra mig nästan deprimerad.

    Usch vad jag låter galen nu, haha. Men det är jobbigt. Jag vill ju så fasligt mycket. Och längtar så mycket.
    och nu till min fråga, finns det fler som jag? Som vill men inte kan, inte just nu iallafall? som är galna?  
    oh jag förstår precis hur du känner! skönt att veta att man inte är ensam med detta sug efter barn!
  • serenity

    pratade en massa med min sambo igår, va så otroligt skönt att få ur sig alla känslor..
    vårt "problem" är att han inte känner sig redo/känner inget bebissug.. och jag har redan ett enormt sug efter barn! jag har en son från ett tidigare förhållande som nu blivit 3 år. Min m2b och min son verkligen älskar varandra! vi har båda jobb och bor i en ganska stor lägenhet, men absolut plats för en liten till.. vi gifter oss inte förrän 2/6 2012, så innan bröllopet skulle det ju inte vara någe bekymmer att få barn liksom..

    kan ibland känna en enorm frustration och nästan ångest över att jag inte kan göra något åt situationen.. kan ju bara prata med min sambo om mina känslor och hoppas att han bebissug kommer med tiden.. känns just nu bara så himla jobbigt.. =(

    skönt att kunna läsa om er andra, det hjälper verkligen för ibland känner man sig ensamast i världen..


  • serenity
    mattiasFästmö skrev 2010-12-19 19:26:47 följande:
    jag tycker det är svårt också att inte vara för på, om du förstår hur jag menar? Jag vill ju inte kväva honom och gå på alldeles för mycket, för jag känner ju att jag skulle kunna prata i evigheter om detta. Hur gjorde du för att balansera upp det? Eller släppte du bara på allt och sa precis allt du tänker och tycker?
    försöker också hålla tillbaka för att inte vara för på.. men det är svårt liksom. ibland känns det som om det går lite i perioder också, vissa veckor är mycket lättare än andra, då kanske vi inte pratar barn alls.. skulle också kunna prata i evigheter om barn, dom är ju så underbara!

    denna gången släppte allt, jag kände att jag bara var tvungen att få ur mig allt jag känner.. annars skulle jag bli knäpp.. va så himla skönt att bara få babbla ur sig allt och gråta lite sen.. väldigt befriande och skönt att han lyssnade och även jag lyssnade på honom..

    nu är det väl bara vänta och se vad som händer.. men skönt som sagt att nu kunna känna sig mer avslappnad för man inte går och bär på alla dessa känslor för sig själv längre..
Svar på tråden bäbis-sug