Inlägg från: sofi 88 |Visa alla inlägg
  • sofi 88

    oskuld inom rakning/vaxning

    Jag ryser bara jag tänker på att epilera, det känns som en betydligt mer plågsam och utdragen process än vaxning? Har testat epilera ben och vaxa ben och båda gjorde ont men epilering fick man ju hålla på med i en evighet innan det var klart medan vax är några ryck, sen färdigt. Har heller aldrig fått bölder av att intimvaxa men alla reagerar olika. Har dock känslig hy i övrigt så det är konstigt kanske att jag inte reagerar. Varmvax är bäst har jag fått för mig eftersom det på något sätt förbereder huden... Testa och lycka till!

  • sofi 88
    Snigel Bee skrev 2011-01-14 19:27:58 följande:
    Det sant att det tar en stund men nackdelen och anledningen till att ja inte gillar vax värst mkt e att man måste låta det växa ut en del innan man kan göra det igen. Så en tid innan så har man ju hår. Me epilatorn så gjorde jag det me jämna mellanrum och va på så sätt hårfri hela tiden.

    Fast det behöver inte vara superlångt för att vaxa, har inte jag haft i alla fall. Nu var det visserligen ett tag sen jag vaxade, har övergått till hyveln eftersom jag inte riktigt kan förmå mig att plåga mig så under vintrarna. Brukar inte kunna samla mod till att ta tag i det innan det växt tillräckligtGlad

Svar på tråden oskuld inom rakning/vaxning