Inlägg från: Matilda Bäcker |Visa alla inlägg
  • Matilda Bäcker

    Ojämnt antar brudtärnor och marskalker?

    Jag har faktiskt funderat på samma sak, jag skulle nog vilja ha en till egentligen. Och jag vill nog ha jämnt antal då jag tänker mig att de går in tillsammans. Men då måste man ha en marskalk till.. Hm får höra med fästmannen om han har nån han kan tänka sig.

    Bra initiativ att starta denna tråden, blir alltid glad när man ser att man inte är ensam om dessa små bröllops-"problem" :)

  • Matilda Bäcker

    Vi ska ha en vigsel enligt anglosaxisk sed, dvs att jag går in med min pappa. Jag vill det för att jag tycker det är fint :) Samtidigt som jag och min m2b inte ser varann förrän framme vid altaret på bröllopsdagen :) Vi ska heller inte sova tillsammans natten innan, jag tycker det är romantiskt :)
    Men nu funderar jag på att blanda lite.. Vi har en tärna och en marskalk (ville egentligen ha två tärnor men jag får nog nöja med mig en och det funkar det också). Jag funderar på om min m2b ska gå in först, en bit efter honom (en ganska stor lucka alltså) kommer bestman/marskalk in tillsammans med tärnan. Alla dessa tre går in vid en sidodörr i kyrkan (från vapenrummet). Efter detta öppnas portarna (huvudentrén) och där står jag och min far och så går vi in till själva ingångsmusiken. Men det kan ju vara lite musik innan också såklart. Men då ska orgeln verkligen slå på ordentligt så att säga, hehe :P

    Tror ni det funkar att göra så? Fördelar/nackdelar/synpunkter?

Svar på tråden Ojämnt antar brudtärnor och marskalker?