Inlägg från: cloudberrypie |Visa alla inlägg
  • cloudberrypie

    Christina vaknade aldrig upp efter sin bröstoperation

    www.brollopstorget.se/brudpar/ChristinaBenny/


    Det ni ser på länken jag skickade är en planering inför ett bröllop som inte kommer att äga rum. Christina åkte i augusti i år till Gdansk i Polen för att genomföra en bröstoperation och vaknade sedan inte upp ur narkosen.


    Jag rekomenderar verkligen alla som funderar på att göra en operation utomlands att titta på onsdagens Uppdrag Granskning som finns på Svt play.


    Här kan ni läsa mer: www.expressen.se/nyheter/1.2217004/christina-hedlund-31-vaknar-inte-efter-brostoperationen


    Men Uppdrag-Granskning-avsnittet innehåller mycket mer information.

  • Svar på tråden Christina vaknade aldrig upp efter sin bröstoperation
  • cloudberrypie

    undrar jag också. allt jag ville säga var att man ska vara försiktig. jag menade inte att sjukvården är sämre där och där utan bara att kollar man inte upp saker i förväg kan det vara svårare at veta var man hamnar om man bestämmer sig för att göra något i ett annat land och inte tittar på sjukhuset först. och att det finns länder där det som oseriös förmedlare är lättare att förmedla tvivelaktig sjukvård. för det finns länder där det finns mer tvivelaktig sjukvård. kanske fins det också superbra sjukvård i dom länderna men det finns garanterat ställen där det är lättare att starta ett kasst sjukhus än i sverige, därmed inte sagt att vi har världens bästa sjukvård.


    jag tycker ni ska sluta bråka och vara glada att ni har hälsan och inte behöver spendera resten av era liv som en grönsak i en sjukhussäng.

Svar på tråden Christina vaknade aldrig upp efter sin bröstoperation