Inlägg från: Matilda Bäcker |Visa alla inlägg
  • Matilda Bäcker

    Juni 2011 del 3

    Varför stängs de gamla trådarna hela tiden?

    Många av oss som verkar ha 4 juni som vårt datum, kul! :)

    Känner att vi ligger bra till så det blir som ni säger att ta det lite lugnt över jul och nyår för att sedan gasa på igen. Då blir prio att ordna inbjudningskort samt fortsätta leta brudskor. Har jättesvårt att hitta några! Vill att de ska vara lite fancy men ändå inte 7 mil klack för man ska ju orka gå i dem en hel dag också!

    Jag har fixat en bröllopsnedräknare till min blogg :D Högst upp sitter den, kika in vetja :)
    http://matildabacker.blogg.se

  • Matilda Bäcker
    Thulan85 skrev 2011-01-06 15:30:17 följande:
    Hur ska i göra med barn? Ska ni ha barnfritt? Jag känner att vi måste säga till om att vi helst ser att barnen stannar hemma för annars blir det för mycket folk, lokalen är inte så stor. Känns inge roligt att vi får skippa att bjuda 15-20 personer bara för andra andra vill ha med sig sina barn. Dessutom är ett bröllop enligt mig inget bra ställe för småbarn. Där vi ska vara  finns det ingen lekhöra och lokalen ligger 5 meter från sjökanten och en bra bit från husen där alla ska sova. Sen är det 3 personer som kommer vara relativt nyblivna mammor och de får ju självklart ta med sig sina barn, de behöver ju varken sitsplats eller lekhörna.

    Är lite rädd för att hela bröllopet kommer förvandlas till ett stort barnkalas med ungar överallt och föräldrar som inte vill festa utan går och lägger sig kl 20 när barnen ska sova. Det är min stora mardröm!
    Vi ska också ha barnfritt, annars spräcker vi 100-gränsen! Nu klarar vi oss på mellan 60-70, såå många barn i vår släkt :-P

    Det är ju liksom vår dag och folk får respektera att vi vill fira i vuxnas sällskap Vi har inga barn själva men jag kan tänka mig att om jag hade skulle jag inte vilja ha med det till ett bröllop, då varken vi eller barnet får ut nåt av det. Barnet blir uttråkat och vi måste lämna festen tidigt.
    Nej, man ska inte känna dåligt samvete för ett barnfritt bröllop, det är som sagt er dag
Svar på tråden Juni 2011 del 3