Inlägg från: Myskulla |Visa alla inlägg
  • Myskulla

    Juni 2011 del 3

    nu är det "bara" 6 månader,13 dagar kvar till 4 juni, tiden går snabbt nu känns det som.


    Mycket som man ska fixa nu.


    Idag var jag på bröllopsmässan i Lund och vips så hade jag visst bokat en tid på atelje m.b i Vinslöv, men kändes som det var lite för snabbt, men de hade ett litet erbjudande som var lite svårt att stå emot.


    Bokade man idag fick man 500 kr i rabatt på det man köpte, men sen kollade jag på presentkortet i lugn och ro och den var bara giltig till den dagen man var och skulle prova, så det kändes inte riktigt bra ändå.


    Ska boka om tid till januari istället, då man vet att några till klänningar har kommit och man fortfarande har semester och slipper tänka på jobb-tider.


     


    bröllopsmässan var ändå trevlig, men det var ju en liten mässa, så tog inte så lång tid att gå igenom alla utställare, så fick man vänta en stund på att modevisningen skulle börja och få se alla modeller och deras frisyrer. Jag har ju bokat en tid hos de frisörerna som fixade modellernas hår.


     


     

  • Myskulla

    halloj, tänka sig att nu närmar det sig juni, nu är vi på rätt sida året också och man får börja igång på allvar, men igår var jag och provade brudklänningar och hittade min. Det blev en kik-marie ochså köpte jag en slöja till. =)

Svar på tråden Juni 2011 del 3