Inlägg från: 2010 2010 |Visa alla inlägg
  • 2010 2010

    Juni 2011 del 3

    Hej!
    Hoppar in här. Vi ska gifta oss 11 juni 2011. Har bokat kapell, festplats som är en gammal kvarn som nu är restaurang, häst och vagn från kapellet, fotogtrafen.

    Imorgon ska jag till make-up artisten och kolla in lite vad för produkter de använder och så. Sedan ska vi åka och se ut kläder till blivande mannen och till barnen. Har 3 döttrar som är 6, 3 och 1,5 år och de ska vara brudnäbbar.

    Jag själv har bokat 2 klänningar men ska ju bara välja en av dem. De är otroligt vackra båda två och sitter perfekt men ändå väldigt olika.
    Den ena är en lilly-klänning axelbandslös (ska bli halterneck) i ivory med snörning och släp. Har lite brodyr/stenar som pryder byst och bål. Nr 3080, googlar man på den så kommer det upp. Är så kass på att länka.

    Den andra är en klänning från st patrick, underbar lyster i tyget, ivorymed tunna axelband som ska bli halterneck. Över bysten finns en vacker brodyr i lite cremefärgat. resten av klänningen är utan. Snörning i bak och släp. Till den ska sys ett cremefärgat band under byste och brodyren. Blev verkligen jättefint med det bandet eftersom klänningen är i empirisk form och klockad. Har inte hittat någon bild på den någonstans tyvärr =(

    Men som sagt jag vet inte vilken jag ska välja. Gillar ju iof när någon färg brytar av lite och att det händer lite med klänningen utan att det liksom är för mycket. Vill ha det enkelt men ändå elegant.
    Men kanske blir jag klokare när jag provar båda imorgon igen. Men förra gången var jag bomsäker på den jag provade och sedan provade jag den andra och då blev jag bombsäker på den och vice versa.

  • 2010 2010
    Thulan85 skrev 2010-12-31 11:35:55 följande:

    Kikar bara in för att önska er ett gott nytt år! Snart dags att sätta igång med bröllopsplaneringen på allvar, blir nästan mörkrädd när jag ser hur mycket det är kvar att göra. Nästa steg är att beställa inbjudningskorten, det ska göras nu i januari. Därefter ska dukningen planeras och porslin ska hyras, dekorationer ska köpas etc.

    Vilket är ert nästa steg?

    Kramar


    Ja nu känns det som det börjar närma sig med stormsteg. Nästa steg för oss är väl främst att hitta kläder slutgiltigt, väntar på att de nya västarna och kravatterna kommer in (i januari) därefter så  måste vi komma på vilka färger som vi ska ha som tema och snabbt därefter börja grejja med inbjudningskorten.

    Kram och gott nytt år till alla här inne!
  • 2010 2010
    mikita skrev 2011-01-01 19:38:22 följande:
    Suck...här lutar det åt att det inte blir av...vi hade bestämt att ta beslut nu i januari, men klänningen är inhandlad och lokal prel.bokad så det gör verkligen så jäkla ont att det troligtvis inte blir. Jag var så inställd på det när jag började planera. Men jag vill ju inte ha ett bröllop som är framtvingat!  Vi får väl se vad som händer. Men nu hoppas jag inte längre, inför risken att bli besviken igen. BLÄ!
    Nämen vad tråkigt,  varför blir det inte av om jag får fråga?,

    Vi tänkte skicka ut inbjudningarna så att de helst kommer fram på alla hjärtansdag =) måste på allvar gå igemom gästlistan snart. Min granne ska hjälpa mig med inbjudningarna och allt därtill, hon skriver så snyggt och är så duktig på sådant. Hon pratade  om ett ställe att beställa papper och så ifrån, panduro tror jag att det hette.

    Dukningar och dekorationer har jag inte ens funderat på än, vet inte hur vi ska hinna med det faktiskt. Har 3 små barn och det är svårt att få tid över att planera tillsammans och ännu svårare att komma iväg och titta på saker. Blir stressad bara av tanken.
  • 2010 2010
    L8PR skrev 2011-01-22 12:18:33 följande:
    Klar med Allt, hur fasen gick detta till. Allt är klappat och klart ill den 11 juni. Hamnade även några tusingar under budgeten. Lycka!
    Oj! Gifter mig 11 juni och är långt ifrån klar. Hur har ni lyckats med detta?

    Vi gör i princip allt själva, har ingen hjälp, bara med barnpassning vid vissa få utvalda tillfällen.
  • 2010 2010
    L8PR skrev 2011-01-23 21:08:41 följande:
    Njääa asså jag är klar med de sora sakerna, dukning fixar cateringfirman och bordsplacering är ju lite svårt eftersom osa ännu inte är klart. Men resten har gott som en dans, många som hjälpt till med stora och små saker och jag är så jäkla lycklig för dessa människor som finns i mitt liv.
    Så Skönt för er! Skulle också vilja ha det så!!

    Vi försöker ta tag i lite åt gången, igår hittade vi utgångslåten =) Alltid något iaf.
Svar på tråden Juni 2011 del 3