Inlägg från: eundk110903 |Visa alla inlägg
  • eundk110903

    Uppsalbrudar 2011 del 2

    fru norlen skrev 2010-12-26 20:02:04 följande:
    eundk110903 - Har inte så många alternativ känns de som. är lite inne på skaris. men vi får se, ska ta tag i de efter nyår. vi blir ganska många på bröllopet så vi måste ha en stor lokal. vart ska ni ha festen?

    god jul o gott nytt år
    På ÖG-nation. Vi tycker det är bekvämt att inte behöva fixa mat och så själva, därför passar nationerna bra! Dessutom gamla fina lokaler med bra läge. :)
  • eundk110903
    Geranium skrev 2010-12-27 19:02:20 följande:
    Åh, hej på er! Har nyligen gått med här och hittade precis er tråd, vill gärna vara med Glad
    Hur hamnar man på listan?

    Jag och min sambo ska gifta oss den 2:a juli i Dalby kyrka, och sen ha festen i bygdegården i byn. Är det någon av er som har erfarenhet av någon av lokalerna? Har tyvärr inte kunnat titta in i vare sig kyrkan eller bygdegården.. 

    Vågar man fråga vilken festlokal som du, frun norlen, först hade tänkt dig?

     
    Välkommen!
  • eundk110903

    Själv har jag haft intensiva diskussioner med div människor huruvida vi ska ha med barn på bröllopet eller ej. Jag skulle önska att vi slapp barn men samtidigt vill man inte orsaka osämja. Suck! Hur ska ni ha det?

  • eundk110903
    Fårävvör skrev 2010-12-27 22:27:18 följande:
    Vi tänker låta gästerna bestämma själva om de vill ha med barnen eller inte. Än så länge vet jag bara att min systerdotter ska vara med, men hennes äldre kusin ska vara med som dedikerad barnvakt. Om det blir många barn på festen så ordnar vi ett rum med spel mm så de har någonstans att gå undan, leka, vila etc... Kan bli allt mellan 1 och 10 barn, det får vi se när vi får svar på inbjudningarna...
    Hur gör ni med maten då? Beställer speciell barnmat? Jag vill också låta gästerna bestämma, problemet är att de kanske inte riktigt har uppfattning om att det är olämpligt för barn att vara med på en lång, tråkig middag med tal osv. Och jag vill att barnens föräldrar ska kunna delta avslappnat och inte behöva åka hem kl 8 för att barnen ska sova! Bröllop är inte barnanpassade. Men jag tror vi kommer köra som ni, att gästerna får bestämma själva. Det kan visst sticka lite i ögonen på folk att skriva på inbjudan att vi inte vill ha barn med.
  • eundk110903
    LYCKA2011 skrev 2010-12-30 11:36:39 följande:
    Nu är julen över, snart NyÅr och sen är det 2011 =) Nu ska det börja fixas!!!!!
    Gjorde klart alla inbjudningskort i veckan som ska postas i början av nästa vecka.
    Vilken överaskning alla ska få, har ju bara berättat till närmsta släckten!! =)
    Nästan bestämnt och bokat frisör-make up med.

    GoTT NyTT år på er ALLA blivande BrudaR =)
    Shit vad duktiga ni är! Blir lite stressad...
  • eundk110903

    Vi kommer bjuda 90-95 personer... Min släkt är stor och våra vänner kommer göra bröllopet roligare! :)

  • eundk110903
    Fårävvör skrev 2011-01-04 12:24:59 följande:
    Vi kommer nog bjuda nånstans mellan 50-60 personer. Tycker det är jättesvårt att veta vart man ska dra gränsen... Iom att vi betalar pris per person för middag+lokal+servering etc så blir det så tydligt hur mycket varje person "kostar"...
    Jo, så är det för oss också. Varje kuvert kommer kosta drygt 500 för middagen + allt annat som tillkommer (snacks, brudskål)... Men det går i princip inte att dra ner mer än vad vi gjort. Så visst blir det dyrt men vi tycker till syvende och sist att det är värt det. Vi gifter oss trots allt bara en gång.
  • eundk110903

    Usch, jag sitter och pysslar i Photoshop för att få ihop ett monogram. Hur har ni gjort med det?

  • eundk110903
    Geranium skrev 2011-01-05 23:02:31 följande:
    Jag har varit där 2 ggr! Första gången bara för att kolla läget och prova några klänningar hon hade hemma. För att få en känsla för kvalitén. Sen när jag hade bestämt mig för att beställa från henne satt jag jättelänge hemma och kollade på alla hennes klänningar (+en miljon andra också) på internet och försökte bestämma mig för vilken jag egentligen ville ha. Nu har den blivit en kombination av några olika modeller; en spetsklänning med vid kjol och grönt band i midjan :D Kineserna har precis mailat det perfekta spetsförslaget också så nu är allt klart och beställt!!
    Oj vad jag svamlade på om det här.. hihi!

    eundk110903, har du kollat den här hemsidan?
    www.weddingchicks.com/freebies/custom-goodies/
    Där kan man fylla i sina uppgifter och skapa bl.a. monogram. Tyvärr är de bara för en bokstav, men du kanske kan klippa ihop två stycken i photoshop? Själv hoppar jag nog över monogram (orkar inte fippla med det) men ska nog använda sidan när vi ska göra festprogrammet och menyerna.

     
    Tack för tipset! Men har äntligen lärt mig hur man använder photoshop på rätt sätt för detta och kommer göra det själv. Känns kul att ha något som återkommer på alla trycksaker och som kan leva med en resten av livet i form av brodyr (haha, jag lär inte brodera), muggar, osv. Dessutom undviker jag andra måsten genom att sitta och pilla med det.. :P

    Jag har inte ens börjat titta på klänning förutom lite slötittande på nätet. Har funderat på mathilda och kina men jag vette sjutton... Aja. Får se.
  • eundk110903
    Millan74 skrev 2011-01-08 17:56:10 följande:
    Hej på er allihopa!

    Jag är nybörjare här- vet inte riktigt hur saker fungerar än. Får jag joina er lilla klubb ;)
    Vi ska gifta oss den 18 Juni i Helgatrefaldighets kyrka och nu spånar vi om både det ena och andra!
    Vilka är ni som hänger här?
    Hälsningar Millan
    Klart du får! Bläddrar du tillbaka lite i tråden så tror jag vi har presenterat oss litegrann :) Hur långt har ni kommit? Skriv gärna in er på vår lilla lista!

    Jag funderar på att beställa brudklänning via Mathildas Brud & Fest.
Svar på tråden Uppsalbrudar 2011 del 2