• fru norlen

    Uppsalbrudar 2011 del 2

    Hej, var ett tag sen ja skrev har haft så mycket att göra. Men ska försöka bli lite mer aktiv. är så kul att ha några att diskutera med om alla planer inför den stora dagen. här kommer en uppdaterad lista. lokalen är ett kanske, får se hur de blir.


    Lista:


    Maj:


    Fårävvör: 28 maj 2011 (Eklundshof)


    Juni:
    Rödarosenblad: 4 juni 2011 (Skuttunge kyrka + Bygdegård)
    Nalinie: 4 Juni 2011( Gamla uppsala + Kaplangården)


    LYCKA2011: 18 juni (DanmarkKyrka + ?)

    Juli:
    Oonah: 16 Juli 2011 (Helga Trefaldighetskyrkan + ?)
    fru norlen: 30 Juli (Gamla uppsala kyrka+?)


    Augusti:


    September:
    eundk110903: 3 sep 2011 (Helga tref ka + Östgöta nation)

  • fru norlen

    Glömde skriva lite mer info. Jag kommer vara 26 och min sambo 25 när vi gifter oss. Vi har en son som är 2,5 år vid bröllopet. Har två tärnor och min sambo 2 bestmans!!! Ska fråga de tilltänkta toastmasters ikväll, hoppas de blir glada :) Min lillasyster ska sjunga i kyrkan och sen har vi inte så mycke mer planerat. Jo jag är lite inne på färgtema rosa-pärlemorvitt-silver men är inte hundra än. både ja o killen tycker om lite gamla o slitna saker så bröllopet går nog lite åt de hållet. Nån som ska catera och har några bra tips???

    mvh

  • fru norlen

    Var och tittade på den tilltänkta lokalen idag. Vi vart grymt besvikna :(  den var så sliten så det känns inte kul! Nu måste vi hitta på nåt annat.

    rödarosenblad: tack för tipset, ska kolla upp dem.

  • fru norlen

    eundk110903 - Har inte så många alternativ känns de som. är lite inne på skaris. men vi får se, ska ta tag i de efter nyår. vi blir ganska många på bröllopet så vi måste ha en stor lokal. vart ska ni ha festen?

    god jul o gott nytt år

  • fru norlen

    Vi kommer ha barnfritt förutom vår son och hans kusin. sen vet vi inte heller hur vi ska göra när han blir trött och ska sova, som sagt är ju alla barnvakter där!! Ja tror inte våra vänner kommer bli sura över att de är barnfritt, de vill nog kunna slappna av och njuta av middagen och festen. Vi kommer skriva på injudan att barnen gärna får vara med i kyrkan.
    Jag har redan en ring, efersom min sambo friade med en. Den är verkligen superfin
    Glad där lyckades han bra.

    - vi var o kollade på kamratgården i bergsbrunna. men den var på tok för sliten. vilket var synd för läget hade pasat oss ganska bra. nu kollar vi på en del andra lokaler och hoppas på nåt svar i veckan.
    Har även börjat kolla på klänningar och skor på nätet, jisses va svårt de kommer bli att bestämma sig. Har hittat en sida på nätet, som även har en butik i Sundbyberg. matildasfest. de har hur många klänningar som helst. Ska nog ta mig dit.

    Korten ska ja ta tag i snart oxå. vi har inte riktigt spikat inbjudan än, får nog ta  den diskutionen snart.
    god fortsättning på er alla.
    kram

  • fru norlen

    vi kommer oxå bjuda runt 90 personer. stor släkt och vänner vill man ju inte välja bort :)
    va bra att du är näjd med matildas, åkte du dit? eller har du beställt över nätet?

    de med liten bebis i barnvagn är givetvis välkomna, då ammar man ju oftast och blir ju svårt att lämna bort. Vi har massa barn i 2-10 års ålder, och de brukar ju inte vilja sitta still :)

  • fru norlen

    Vi har äntligen bokat lokal och det blir Snerikes för ossGlad   HAr inte så mycket klart än, men vi har nästan diskuterat klart inbjudningslistan. Tårtan vet vi på ett ungefär hur den ska se ut, får väl boka en tid för provsmakning :) Kommer ta tårtan från bageribrantingstorg. de har underbara tårtor ifall nån är tveksam över vartifrån de ska ta sin. och bra priser oxå! Har bokat tid för att pröva klänning i början på mars.

    men vi har mycket planerande framför oss, men ja tänker inte ha så bråttom och stressa utan njuta av planerandet och ta de lite lugnt. Man gifter ju bara en gång :)

  • fru norlen
    Oonah skrev 2011-02-08 17:24:31 följande:
    Vad skönt att kunna bocka av en massa saker från den låånga, långa att-göralistan! Men drömmer du mardrömmar redan? Det är väl inte förrän juni för dig? Ta det lugnt, se planeringen som ett jättekul projekt! Det kanske du iofs redan gör, men inte roligt med mardrömmar.

     Vi var och kollade på Norrlands i helgen. De hade tidigare varit bokade på vår helg, men hade nu blivit lediga. Tjejen vi träffade gjorde ett kalasbra, proffsigt intryck! Hon är anställd av nationen för just events och liknande, har detta som yrke och vet verkligen vad hon sysslar med.

    Det var också en massa andra fördelar och prismässigt skulle det inte bli så mycket dyrare.

    Men viktigast var, iaf för mig, att det hela gav mig ett känsla av trygghet. Att hon kommer hjälpa oss, att "inget är omöjligt" och att hon gjort detta förrut.

    Så det verkar som att vi byter. Skrattande 
    - May everything beautiful and best be condensed into this Email. I sincerely wish you happiness, cheerfulness and success.
    Vi kollade på norrlands först: där skulle kuverten kosta 700:-/ person och lokalhyra på 15000:- det blev snerikes för oss där priset ligger på 450:- och ingen lokalhyra. vi tyckte de va väldigt stor prisskilland. kollade även på ÖG och de låg oxå högre i pris än Snerikes. men alla lokaler är ju super fina :) hoppas ni får en bra mottagning där. Va på middag där i julas och maten är himelsk :)
Svar på tråden Uppsalbrudar 2011 del 2