Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnis låter som ni har haft en härlig och mysig helg.
    Jag är dock besviken på eran bil som aldrig behöver vila.

  • lanovia 08

    Vi har väl typ bestlutat att naturen får bestämma.


    Ninnnis skrev 2010-11-29 07:45:23 följande:
    Lanovia, jag hoppas att ni kommer fram till ett beslut som känns bra, alternativt låter beslutet fattas åt er
  • lanovia 08

    Spy på Fru sy, och då menar jag inte ordgrant utan ut med all skit angående svärmor.
    Jag blir förbannad på henne å dina vägar.
    Klart som tusan ni måste planera redan nu hur julen skall se ut. Din familj beöver ju som sagt också veta är ni kommer hem.
    Det känns som att vissa ibland har svårt att fatta att deras söner har flyttat hemifrån och inte helt kan rätta sig efter sina föräldrar till 100% längre.

    Jag förstår att de vill att vi skall komma hem och bara vara deras familj någon dag. Vi kommer gärna till dem, men kan vi kanske hitta en kväll då vi kan?? Måste det först ställas så höga krav på traditioner och att alla skall vara med. Och sedan hållas så jävla hårt i traditionerna att man inte kan hitta en gemensam dag, en dag då inte son och svärdotter känner att det kommer få magsår för att träffas???

    Det du känner om att de tycker att det är du som bestämmer, det känner jag också. Även om de inte säger något och kanske(???) inte heller tänker det, så är det ju ofta så att maken "svansar" med på vad mamman säger tills jag talar om att jag kommer må piss om vi skall stessa runt hela julen, eller påsken, eller semsestern....eller eller eller.
    Ständigt känns det som att jag står där som en stor tråkig jävla bromskloss.

  • lanovia 08

     


    lanovia 08 skrev 2010-11-29 15:22:25 följande:
    Vi har väl typ bestlutat att naturen får bestämma.

    Dvs inte massa räknande hit och dit för att ha koll på ÄL etcetc. Bara mys när vi så känner utan något som hindrar naturens gång.
    Blir heltokiga av allt vägande för och emot. Visst kan vara positivt med barn tätt kan säkert också vara positivt att vänta. Nu får vi se vad som händer. Sist gång tog det ett år innan jackpoten slog in.

  • lanovia 08

     


    Fru sy skrev 2010-11-29 15:28:10 följande:
      Spännande!

  • lanovia 08

    Jubla och triumfera!!!!!
    Hurra!!!!
    Ibland är det bra att läkare har fel!


    Fjällbruttan skrev 2010-11-30 21:09:08 följande:
    Läkarna hade FEL!!!Inga avvikelser.Elise rocks och vi får komma hem nästa vecka.Glädjen är gränslösSpridKram

     

  • lanovia 08

    Vårat julproblem har löst sig lite. Maken har förklarat och fått mamman att förstå att det blir för mycket att ses dan innan julafton. Så nu blir det inget alls.
    Där står ju jag lite paff och undrar lite varför det inte är bättre att ses någon anna dag än att allt måste vara så piffat. Ok vi har julen hos oss vi vill ha iordning. Men för att ses någon annan dag måste väl inte alla deras tomtar vara på plats eller värsta julbordet serveras??

    jaja jag slipper må dåligt över dagen innan julafton så jag får vara nöjd.

  • lanovia 08

    Blommis det du skriver om svärmor, och pojkars relation till sina mammor, det har jag också tänkt på.
    Eller hur man själv kommer reagera när man sitter där och ens barn har egen familj. Men jag tror mycket är som min mamma säger, hon vill ju också att hennes barn skall komma hem och hälsa på. Men vad blir bättre av att hon sitter och ställer krav och stressar upp oss?? Hon vet ju att vi vill och vi träffas ofta ändå, för de kommer till oss istället.

    Vad gäller farmor / mormor relation tror jag inte att barnen styrs så mycket av föräldrarnas relation. Jag fick aldrig träffa min mormor men vet att jag stod min farmor nära. Och även min morfar.

    Här har jag inte en make som skiter i sin mamma. Han träffar dem gärna och de är viktiga för honom. Dock märker man att även han börjar tröttna på vissa beteenden.

    Jag hoppas innerligt att E kommer tycka lika mycket mormor som farmor när hon blir stor nog att avgöra själv. Jag hoppas också att jag får lättare för svärmor igen.

    Det fanns faktiskt en tid när jag satt och puschade på maken att nu är det minsann dags att vi åker och hälsar på dina föräldrar...

  • lanovia 08

    Villemoa jobbigt med Moas feber. Hoppas hon kryar på sig snart.
    Och att Ellies mage blir bättre.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård