Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    gumman
    Jag tror säkert att du är jättefin. Du bär ju något så oerhört fin inuti dig.
    Men det är fasiken inte alltid lätt att acceptera hur kroppen ändrar sig pga graviditet. Jag har stått framför spegeln gråtfärdig många gånger. Tittat på bristningar, extra fett på magen som finns där även fast jag har gått ner till normalvikt, hängtuttar.
    Så jag vet hur ont det gör att acceptera ändringarna.


    Hvidbrud skrev 2010-12-08 20:06:50 följande:
    Och ninnis: din mage är fiiin fiiin! Jag liknar en som är i 6-7månaden redan.... Provade gravid byxor på hm i förrgår... Det var inte kul... Liknade en flodhäst bakifrån... På riktigt. tog lite tid att gå ut för jag blev lite ledsen....

     

  • lanovia 08

    Jippie!!!


    Hvidbrud skrev 2010-12-08 20:39:50 följande:
    Dagens goda ego-nyhet är att dagisfröken från hell berättade att hon ska ta ledigt ett år för vidareutbildning!

     

  • lanovia 08

    Sådär ja tog bara 1½h för E att somna. Tyvärr gav det mig inte lika lång tid här. Men jag har ialla fall hunnit läsa mycket.

    Jag skickar massa kramar till Flamman och Blommis. Ni verkar vara sådana underbara människor och jag önskar det fanns något jag kunde säga eller göra för att underlätta för er. *kramar om*

    Vart har Bruttan tagit vägen?

    Nu skall jag sno åt mig en kort stund i soffan innan det är natten.

  • lanovia 08

    Fina bilder på Ingis med familj.. hur skall man göra för att få se dem?? *tittar mig runt och känner mig bortglömd*

  • lanovia 08

    Ninnis ha så mysigt i London. Och vad roligt med bästisen som också är gravid.

  • lanovia 08

    Detta var tyvärr allt jag hinner med för nu. Har varit på långpromenad med hunden idag och E har lekt med sin exakt lika gamla kompis. Nu kommer snart maken och vi skall åka in till Liseberg och gå och titta på alla ljus och marknadsstånd.

    Jag hatar att jag inte hinner vara mer med er här inne. Tänker på er massor, skummar igenom för att ha lite koll på vad som händer, men ni som mår dåligt ni får inte mycket stöd av mig just nu.

  • lanovia 08

    Hividis vad mysigt med sparkar!

    Mindre mysigt med en hemsk moms.

    Och vad tråkigt att batman är på så dåligt humör, hoppas det går över snart. Är ju meningen att han skall njuta av en liten som växer i magen han också. Ihhh vad spännande på onsdag.

  • lanovia 08

    Jahapp det var min dos av BT för idag. Hann läsa sista sidan, nu ser jag suddigt av trötthet.
    Hade tänkt att sitta här lite ikväll, men det hanns inte med.
    Fanns en tid när det fungerade att sitta här med E relativt lugnt somnade av sig själv, Den tiden är förbi. När ungen gallskriker 1 1½h då har jag ingen ro att sitta här. När vi väl fått henne att somna sov hon i 2h innan hon nyss vaknade för att dricka välling och ett tag se ut som att hon inte alls tänkte somna om. Nu har hon tack och lov gjort det.

    Jag tycker faktiskt inte hon är ett dugg jobbig på dagarna, det går så himlans bra även om hon är tidskrävande men det ingår ju lite med att skaffa barn. Men nattningen, den håller just nu på att göra mig tokig.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård